Close

DVD/RW Spelers

Bekeken producten

DrPhone DW2 - Externe DVD/CD Writer - DVD Speler - USB 3.0 - Windows / Mac OS / Macbook

8720118007945

Nieuw

Het externe cd/dvd-station wordt gevoed door de USB-poort. Sluit het eenvoudigweg aan op de USB-poort om de dvd-driver te detecteren. Onafhankelijk station, geen externe voeding nodig. Compatibel met USB2.0 & USB1.0, de efficiëntie is stabieler. 

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 33,02

Meer informatie

Plug-and-play:

Het externe cd/dvd-station wordt gevoed door de USB-poort. Sluit het eenvoudigweg aan op de USB-poort om de dvd-driver te detecteren. Onafhankelijk station, er is geen externe voeding nodig. Compatibel met USB2.0 & USB1.0. 

Producteigenschappen/prestaties:

Met nauwkeurige intelligente opnametechnologie, ondersteunt het Dvd-rom-station DVD + R/RW, DVD-R/RW, DVD-R/RW, DVD-ROM, CD-ROM, CD-ROM, CD-R/CD-RW. De hoogste DVD-leessnelheid is 8 keer; de maximale CD-leessnelheid is 24 keer, de maximale CD-leessnelheid is 24 keer, de maximale CD-brandsnelheid is 24 keer, en de DVD-brandsnelheid is 8 keer; dit externe DVD-station is uitgerust met een gloednieuwe chip, die krachtige foutcorrectiemogelijkheden heeft en kan worden afgespeeld. Muziek en films. U kunt bestanden branden, software installeren en installeren.

USB 3.0 - CD / DVD-station:

Dit product is uitgerust met een USB 3.0 high-speed interface voor een snellere gegevensoverdracht (tot 5Gbps). De DVD-speler levert stabiele prestaties en is tolerant tegen fouten.

Productmateriaal / ontwerp:

Ontworpen met ABS, PC, milieuvriendelijke kunststof materiaal en een geborstelde textuur behuizing. De lichtgewicht behuizing is voorzien van een geborsteld oppervlak en een ingebouwde USB-kabel. De cd/dvd-station kan worden aangesloten op de laptop op elk gewenst moment voor eenvoudige draagbaarheid.

Ondersteund meerdere systemen:

Dit DVD-station is geschikt voor een breed scala aan apparaten. Het ondersteunt Windows XP / 2003 / Vista / 7 / 8.1 / 10, Linux, MAC Os alle versies desktops. Sluit het apparaat aan op de USB-poort van het moederbord voor normaal gebruik. DrPhone TIP: Na de CD of DVD is geplaatst adviseren we VLC-mediaplayer software te gebruiken om het af te spelen (gratis te installeren). Om een DVD te branden adviseren we de gratis software: BurnAware te installeren.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

9 andere producten in dezelfde categorie

Close