Close

DVD/RW Spelers

Bekeken producten

DrPhone DW4 Externe DVD RW CD Writer - USB 3.0 – CD Speler brander RW-schrijver/ Kopieerapparaat/Lezer -Zwart

8720118060124

Nieuw

DrPhone DW4 Externe DVD RW CD Writer - USB 3.0 – CD Speler brander RW-schrijver/ Kopieerapparaat/Lezer -Zwart

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 37,15

Meer informatie

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN: Gewoon plug and play. Het externe dvd-station wordt gevoed via een USB-poort. Geen externe driver en ingewikkelde installatie. Sluit de schijf aan op je apparaat met een USB-kabel en lees je schijf automatisch uit.

USB 3.0 HIGH SPEED INTERFACE: Uitgerust met USB 3.0 high-speed interface, die een snellere gegevensoverdrachtsnelheid en stabiele prestaties biedt. Breng je een snellere en soepele ervaring tijdens films, muziek of branden. Achterwaarts compatibel met USB 2.0. Geïntegreerd USB-kabelontwerp, gemakkelijk op te bergen.

GEWELDIGE COMPATIBILITEIT : Het cd-station is perfect compatibel met Windows 98, XP, 7, 8, 10, Vista, Mac OS 8.6, Mac10 OS, Linux. Je kunt het gebruiken voor Laptop, Notebook, Mac, Desktop.

MULTI PROFESSIONELE PRESTATIES - USB CD DVD externe drive ondersteund DVD+R, DVD-R, CD-ROM, DVD-ROM, CD-R, CD-RW. Max. dvd-leessnelheid 8X; Max. CD-leessnelheid 24X en max. CD-brandsnelheid 8X

COMPACT ONTWERP - Dankzij het kleine formaat is hij draagbaar voor op reis met je laptop. Je kunt eenvoudig de dvd-video bekijken, het muziekbestand kopiëren, de software installeren of een back-up-cd maken.

Kenmerken:
- USB 3.0 professionele prestatie
- Ondersteunt perfect meerdere soorten schijfformaten, waaronder dvd+r, dvd-r, cd-rom, dvd-rom, cd-r, cd-rw.
- USB 3.0 CD-drive zorgt voor een snellere gegevensoverdrachtsnelheid, tot 5 Gbps. Het is achterwaarts compatibel met USB 2.0.
- Leessnelheid :CD-ROM: 24x Max; dvd-rom: maximaal 8x; Dvd-rom (DL): 6x Max
- Schrijfsnelheid: 24x CD-R, 8x CD-RW, DVD±R: 8X Max; DVD±R DL: 4X Max; DVD-R±9: 2,4x maximaal
- Herschrijfsnelheid: DVD+RW: 4X Max; Dvd-rw: maximaal 4x; Cd-rw: 10X Max; DVD-RAM: 3x Max

Specificaties:

-Type: Externe DVD-RW

-Materiaal: ABS plastic milieubescherming materiaal

-Kleur: Zwart

-Ultradunne maat: 142x138x1 8MM/ 5.6 "x 5.4" x 0.7"

-Netto gewicht: 330g

-Bruto gewicht: 400g

-Interface Type: USB 3.0

-Lees de disc formaat: ALLE

-Ondersteund disc formaten: DVD-RAM, DVD-R, DVD-RW, DVD + R, DVD + RW, CD-R, CD-RW, CD-ROM

-Cache capaciteit: 2MB

Lezen snelheid:

-DVD-R: 8X

-DVD-RW: 6X

-DVD + R: 8X

-DVD + RW: 6X

-CD-RW: 16X

-DVD-ROM: 8X

-CD-ROM: 24X

Schrijven snelheid:

-DVD-R: 8X

-DVD-RW: 4X

-DVD + R: 8X

DVD + RW: 4X

-DVD + DL(D9):4X

-DVD-DL: 4X

-CD-R: 24X

-CD-RW: 16X

Opmerking:

1.Het is belangerijk om je regiocode aan te passen, als je dit niet doet dan zal het artikel niet werken. Zie bij meest gestelde vragen hoe je dit kan aanpassen ( zie onder)

2.Zorg ervoor dat de laptop voldoende stroom heeft, een lage capaciteit kan ertoe leiden dat het apparaat niet wordt herkend.

3.Het nieuw uitgebrachte Windows-systeem heeft de interne dvd-mediaspelersoftware stopgezet. Klanten die Windows 10 en hoger gebruiken, wordt geadviseerd om VLC Media Player te installeren om dvd en cd af te spelen.

4.Sommige externe apparaten hebben voldoende stroom nodig om goed te kunnen werken, dus zorg ervoor dat je laptop is aangesloten op het netsnoer of gebruik een gevoede USB-hub op de notebook.


Meest gestelde vragen:

V1: CD wordt niet herkend.

A: Dit wordt veroorzaakt door het uitschakelen van de automatische werking van het cd-station. Schakel de auto-run-functie in via het bedieningspaneel van de computer.

V2: Is het mogelijk om de regiocode te wijzigen?

A: Je kunt het tot 5 keer wijzigen. Nadat je Configuratiescherm Systeem en beveiliging hebt geopend vanaf Start, klikt je op Apparaatbeheer in het gedeelte Systeem. Het station dat je momenteel gebruikt, wordt weergegeven in het item met de naam Dvd-/cd-rij-station. Je kunt dit wijzigen door met de rechtermuisknop te klikken en de dvd-regio in het menu te selecteren.

V3: CD zat vast

A: 1. Dit kan gebeuren als er onvoldoende stroomvoorziening is, je moet de dvd-driver aansluiten op de USB-poort op de laptop. Sluit het item bovendien aan,met de USB-poort achter de computerhost als je een desktop gebruikt.
2. Controleer of de cd niet bekrast is en niet uit vorm is.
3.Eject cd door op de uitwerpknop op de computer te klikken.

V4: Het stuurprogramma wordt niet herkend door de computer of het kan de cd niet goed afspelen.

A: 1, het dvd-station moet worden aangesloten op een USB-poort op de laptop in plaats van op een USB-HUB. Sluit het item bovendien aan met de USB-poort achter de computerhost als je een desktop gebruikt.
2. Zorg ervoor dat de cd goed is geplaatst en niet is bekrast.
3. Zorg voor een ingebouwde praktische driversoftware. Of probeer het met een andere computer.
4. Het netnummer instellen op basis van verschillende regio's.

V5: Het is erg Luidruchtig.

A: Sommige dvd's zijn dikker dan gewone schijven, het is een normaal verschijnsel met een beetje ruis. Maar zorg ervoor dat de cd goed is geplaatst en niet is bekrast.

V6: Problemen met branden

A: Lege cd is niet geformatteerd, download een software-NERO om de instelling te voltooien en iets toe te voegen dat je wilt branden. Meestal werkt het goed met cd's in het formaat: WAV, MP3, MP4, enz.

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

9 andere producten in dezelfde categorie

Close