DrPhone IPM6 Bluetooth Draadloze Muis (TRI-Mode: BT 5.0 / 3.0 + 2.4 Ghz) - DPI modus -Ergonomische Optische – Grijs

Elementkey IPM6 Bluetooth Draadloze Muis (TRI-Mode: BT 5.0 / 3.0 + 2.4 Ghz) - DPI modus -Ergonomische Optische – Grijs

€ 29,95
Inclusief belasting

Elementkey IPM6 Bluetooth Draadloze Muis (TRI-Mode: BT 5.0 / 3.0 + 2.4 Ghz) - DPI modus -Ergonomische Optische – Grijs

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

INGEBOUWDE 500 MA OPLAADBARE BATTERIJ : Wanneer je je muis langer dan 5 minuten laat staan, gaat deze automatisch in de slaapstand, wat elektriciteit van de muis bespaart, zodra je weer klikt op een willekeurige knop dan zal de muis weer wakker worden en kun je het direct gebruiken. De muis gaat in de energiebesparende modus zodra de batterijspanning lager is dan 3,3 V en toont een rood lampje van het scrollwiel. Bovendien wordt het automatisch uitgeschakeld zodra de batterijspanning lager is dan 3,0 V en je de batterij moet opladen.(kabel inbegrepen). De muis heeft een blauwe lichtindicatie tijdens opladen en zodra het opgeladen is zal de licht uit gaan.

STILLE KLIK: De IPM6 heeft een stille klikontwerp voor de linker- en rechterknop. Dit is ideaal voor mensen die in bepaalde omstandigheden een muis willen gebruiken zoals in het openbaar, bibliotheek, slaapkamer, kantoor enzovoort.

ERGONOMISCH ONTWERP: de bluetooth-muis is ontworpen voor rechtshandige gebruikers voor het beste handgevoel. Zes losse knoppen en drie instelbare dpi-niveaus (1000/1200/1600) waarmee u de muissnelheid vrij kunt regelen.

TRI-MODE-VERBINDING: De IPM6 heeft een bluetooth 5.0 / 3.0 en 2.4G USB-verbinding. Je kunt naar elke modus overschakelen door op de modus schakelaar knop aan de onderkant van de muis te klikken. De indicatielampjes van bluetooth 5.0, bluetooth 3.0 en 2.4G USB zijn groen, blauw en rood. Zodra je het bluetooth-pair hebt voltooid of de usb hebt geplaatst, kun je vrij naar elke modus overschakelen en is de maximale werkafstand van elke modus 10 meter.

Het is compatibel met Windows 8/10 / XP, Vista en Mac OS-systeem. Ondertussen is bluetooth 5.0 compatibel met Windows 8/10 (maar niet Windows 7 of XP), Android, Mac OS-systeem; De 2.4G USB-aangesloten modus ondersteunt alle USB-apparaten, door gewoon de USB-ontvanger te plaatsen.

P.S. Bluetooth 5.0 ondersteunt ios-systeem voor ipad als iphone, maar het ios-systeem moet ios 14 of hoger zijn.

Hoe maak ik verbinding met de Bluetooth-modus?

-Zet de aan / uit-schakelaar in de Bluetooth-modus

-Bluetooth 5.0-modus: (groen lampje knippert langzaam); Bluetooth 3.0-modus: (blauw lampje knippert langzaam)

-Druk ongeveer drie seconden op de Bluetooth-koppelingsknop, de stroomindicator knippert (Bluetooth 5.0: groen; Bluetooth 3.0: blauw), wat aangeeft dat de muis zich in de koppelingsmodus bevindt.

-Zoek via uw apparaten naar "BT5.0 Mouse_Pro" of "BT3.0 Mouse" en klik om overeen te komen. Het indicatielampje gaat uit na het koppelen en de muis kan normaal worden gebruikt.

8720118053911
9 Items
Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.