Close

DrPhone LUNAR - USB-C Naar Lightning Kabel - Fast Charge 9V - 50% Sneller Laden - iPad Pro / iPhone 11 / 11 Pro / Max XS

8720118100455

Nieuw

€ 14,95 incl. BTW

Meer informatie

Met de DrPhone LUNAR Series beschik je over een oplaadkabel specifiek gemaakt om je apparaten sneller op te kunnen laden. Er zijn verschillende USB-C naar lightning kabels laden met 5V op en kunnen schadelijk zijn voor de accuduur van je apparaat.

Met de Lunar series kun je met 9V opladen én de accuduur optimaal houden. De kabel zorgt er namelijk voor dat de batterijen optimaal blijven door een stabiele stroomtoevoer te regelen zonder het apparaat over te belasten.

De kabel Daarnaast beschikt de kabel over premium TPE waardoor de levensduur tot maar liefst 4 keer langer is dan traditionele kabels.

Voordelen Lunar Series:
- Geschikt voor Macbook (om je iPad of iPhone mee op te laden d.m.v. thunderbolt3), iPad en Apple iPhone met lightning aansluiting.
- 9V Fast Charge compatibel
- Optimale accuduur door stabiele stroomtoevoer
- Original DrPhone product

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close