DrPhone CovertInk - Geheime Mini Camera voor Borstzak - Draagbare Pen Camera – 720P - Mini Pen Videorecorder - Zwart

€ 24,95
Inclusief belasting
Features
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Tags: no tags

Ontdek de Onzichtbare Kracht van de DrPhone CovertInk Geheime Mini Camera

Productomschrijving: De DrPhone CovertInk Geheime Mini Camera is de ultieme draagbare oplossing voor discrete opnames. Verpakt in de elegante vorm van een zwarte pen, biedt deze camera hoge kwaliteit opnames in een compact en lichtgewicht ontwerp. Ideaal voor professionals, studenten, of iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en onopvallende manier om belangrijke momenten vast te leggen.

Kenmerken:

1. Geheime Mini Camera: De DrPhone CovertInk is ontworpen om op te gaan in zijn omgeving. U kunt hem eenvoudig in uw borstzak, tas of notitieblok steken zonder dat iemand merkt dat het meer is dan een pen.

2. Draagbaar & Onopvallend: Met zijn compacte en lichtgewicht ontwerp past deze pen camera moeiteloos in uw dagelijkse routine. Neem hem overal mee naartoe en leg waardevolle momenten vast zonder ongewenste aandacht te trekken.

3. Hoge Kwaliteit Opnames: De 720P micro camera zorgt voor scherpe en duidelijke video-opnames. Of het nu gaat om vergaderingen, lezingen, of speciale gebeurtenissen, u kunt altijd rekenen op heldere beelden.

4. Eenvoudig in Gebruik: De CovertInk is gebruiksvriendelijk en snel te bedienen. Met een simpele druk op de knop start u de opname, zodat u geen belangrijke momenten mist.

5. Pocket Size: De compacte afmetingen maken het gemakkelijk om de camera overal mee naartoe te nemen. Perfect voor op reis, werk, of gewoon thuis.

Specificaties:

- Merk: DrPhone

- Model: CovertInk

- Resolutie: 720P HD

- Kleur: Zwart

- Gewicht: Lichtgewicht en draagbaar

- Formaat: Pocket size voor maximale discretie

Waarom Kiezen voor de DrPhone CovertInk?

- Discretie & Functionaliteit: Deze pen camera biedt een perfecte balans tussen onopvallend design en krachtige prestaties.

- Betrouwbaarheid: Met hoogwaardige materialen en een solide constructie, kunt u vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de CovertInk.

- Veelzijdigheid: Geschikt voor een breed scala aan situaties, van professionele vergaderingen tot persoonlijke herinneringen.

8720118726679
10 Items