Close

Gamecontroller

Bekeken producten

DrPhone TNS – Controller Nintendo Switch – 6 Axis Gyro– 3 opties Joystick Knop – Dubbelen tril Functie – PD Fast Charge- Zwart

8720118751824

Nieuw

DrPhone  TNS – Controller Nintendo Switch – 6 Axis Gyro– 3 opties Joystick Knop – Dubbelen tril Functie – PD Fast Charge- Zwart

Meer details

€ 41,28

Meer informatie

Productintroductie:

De Switch-grip is een speciale gamehandgrip voor de Switch-gameconsole; de Switch-gameconsole wordt direct op de handgreep geïnstalleerd om de grip te verbeteren. Na het plaatsen van de gameconsole maakt het handvat automatisch een succesvolle verbinding; het heeft een screenshot-knop en een zes-assen gyroscoop. Zwaartekracht inductie, dubbel-motortrilling, de interface van de macht het laden input, de verbetering van het handvatsysteem en andere functies; de originele de machtsadapter van de steunschakelaar of standaard 15V PD de input van de machtsadapter van het protocol het laden; het product heeft mooie verschijning en uitstekende greep, die een must voor gamers Dingen is.

 

Eigenschappen:

1. De console van het Switch spel is direct geïnstalleerd op het handvat van de greep, dat de greep van de speler kan verbeteren.

2. 2. Na het invoegen van de switch, zal het controlemechanisme automatisch verbinden.

3. 3. Met het scherm vang knoop, zes-assen gyroscoop zwaartekrachtsensor, dubbel-motor trilling, de interface van het laden input, de verbetering van het handvatsysteem en andere functies.

4. 4. Gebruikend Type c-interfaceontwerp, steunt het de console van het switch terwijl het laden en het spelen van spelen. Het kan met de originele machtsadapter van de Schakelaar of de standaard 15V PD-protocol machtsadapter worden opgeladen.

5. Het product is gemakkelijk te installeren, nieuw in verschijning, mooi in structuur, en uitstekend in greep.

 

6. Installatie en verbindingsinstructies:

 1. 1. Voor de installatie opent u de spelconsole van de Switch en gaat u het instellingenmenu binnen, zoekt u het instelitem "handvat en sensor" op en zet u de "Pro-handgreep getelegrafeerde verbinding" op "AAN".

2. 2. Schuif de Switch-gameconsole langs het spoor van de handgreep en installeer deze op zijn plaats en druk op de knop Handgreep A om verbinding te maken om de bediening te openen; ga vervolgens naar het instellingenmenu om het instellingsitem "Handgreep en sensor" te vinden en stel de "Effect Joystick" en "Kalibratie" in Nadat de gyro sensor is gekalibreerd, gebruikt u deze opnieuw.

 

Oplaadinstructies:

1. Ondersteuning Switch de gameconsole op te laden tijdens het spelen van games. U kunt de originele Switch power adapter of de standaard 15V 1.5A PD protocol power adapter gebruiken om op te laden. Na het aansluiten van de stroom, zal het scherm van de Switch gameconsole een oplaadsymbool weergeven.

 

Opmerking: Er zit geen batterij in de controller. Opladen verwijst naar het opladen van de Switch-gameconsole.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close