Close

Borstkolf

DrPhone BP3 – Handmatige Borstkolf – BPA Free – Superstil – Verstelbare Zuigkracht – Massagefunctie - Hygiënisch - Wit

8720118761458

Nieuw

€ 16,49

Meer informatie

Verminder vermoeidheid van hand en pols - Deze borstzuigpomp is ergonomisch ontworpen, gemakkelijk in de hand te houden en te bedienen, en helpt vermoeidheid van handen en polsen te verminderen wanneer moeder borstvoeding geeft. Deze lichtgewicht draagbare borstkolf is gemakkelijk mee te nemen in je tas tijdens het reizen. Hoewel er enkele verschillen zijn in de effecten van een handmatige borstkolf en een grote elektrische borstkolf, verbruikt de handmatige borstkolf geen elektriciteit en is hij milieuvriendelijker en lichter.

Handig en hygiënisch - Deze siliconen borstkolf is gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal van voedingskwaliteit, bevat geen BPA, wat ervoor zorgt dat je melk natuurlijk en veilig blijft voor de voeding van je baby. Deze handmatige borstkolf siliconen is bestand tegen hoge temperaturen en zorgt voor meer gemoedsrust.

Comfortabel en stil - Met dit handmatig bediende vacuüm voor het opvangen van moedermelk kan je de zuigkracht aanpassen voor het meest optimale comfortniveau en een efficiënte stroom van moedermelk. Zodra de melk begint te stromen, kan je overschakelen naar de langere kant van het handvat, waardoor een langzamere zuigcyclus ontstaat om het grootste deel van je melk af te drukken.

Eenvoudig schoon te maken - Reinig de melkpomp en het deksel met water en we raden je  aan om de pomp 3-5 minuten in kokend water te leggen. Pakket inbegrepen: elke draagbare handmatige borstkolf wordt geleverd met een kleine 5 oz-babyfles die je moedermelk kan bewaren voor onmiddellijk gebruik of veilig in de koelkast kan bewaren.

Waarom zou je kolven?

Er kunnen heel veel verschillende redenen zijn om te starten met kolven. Als je kleintje net geboren is, kan het zijn dat je melkproductie nog niet helemaal goed op gang komt. In dat geval kan een kolf helpen om je melkproductie te stimuleren. Als je wat gestrest bent over het geven van borstvoeding kan het ook fijn zijn om je baby de afgekolfde melk in een flesje te geven. Zo krijgt de kleine toch jouw voeding binnen. Verder is kolven een handige oplossing voor als je straks weer aan het werk gaat na je verlof. Als je borstvoeding wilt blijven geven en je dus nog niet start met afbouwen, is het noodzakelijk om je melk af te kolven. Zo bouw je meteen een voorraadje op voor degene die thuis of bij de opvang jouw kleintje de fles geeft.

Een veelvoorkomend probleem bij borstvoeding-gevende moeders is dat er pijn/irritatie wordt ervaren tijdens het geven van de borstvoeding, natuurlijk is dit heel vervelend. De meest voorkomende reden van deze ongemakken zijn te wijten aan geblokkeerde melkkanalen. Gelukkig zijn er voor dit probleem veel tips over borstvoeding waarmee de meeste moeders dit probleem zelf kunnen oplossen voordat ze medische hulp zoeken. Zo heeft de borstkolf van DrPhone een revolutionaire massage functie, deze functie zorgt ervoor dat het verstopte melkkanaaltjes los gemasseerd wordt en zo de melkstroom weer op gang te brengen!

Een reden voor het verstopt raken van melkkanalen kan zijn door vertraagde of onregelmatige borstvoeding. Een eenvoudige oplossing hiervoor zou zijn om de melk zo snel mogelijk af te tappen door regelmatig te kolven. Met deze borstkolf is het heel gemakkelijk en hoeft het niet lang te duren, na het kolven kan de melk zonder problemen een aantal uren bewaard worden op kamertemperatuur voordat je het voedt aan jouw baby. Vervang heel gemakkelijk na het kolven de dop van het flesje met een speen dop en deze is gereed om te voeden aan je baby!

Kenmerken:

 • Massagefunctie
 • Instelbare zuigkracht
 • Gebruiksvriendelijk
 • Gemakkelijk te reinigen
 • BPA-vrij
 • Zachte siliconen

Specificaties:

 • Merk: DrPhone
 • Model: BP3
 • Zuigkracht: Instelbaar
 • Verpakking Gewicht: 200 gram
 • Productgewicht: 100 gram
 • Materiaal: ABS, siliconen en PP

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

1 andere product in dezelfde categorie

Close