Close

Fitbit

Bekeken producten

DrPhone D4 Draadloze USB Oplader – Geschikt voor Fitbit Versa 3 / Fitbit Sense - Magnetisch met lanyard koord- Zwart

8720118101759

Nieuw

DrPhone D4 Draadloze USB Oplader – Geschikt voor Fitbit Versa 3 / Fitbit Sense - Draagbare USB Magnetisch Draadloze Lader met lanyard koord- Zwart

Meer details

€ 14,83

Meer informatie

Kabelloze opladerGeen oplaadkabel nodig, bespaar het gedoe van in de war rakende kabels. Draadloos ontwerp maakt het gemakkelijker om het overal mee te nemen.

Opladen met magnetische inductieIngebouwde magnetische adsorptiemodule, laad onmiddellijk op na contact. Deze magnetische USB-oplader is alleen geschikt met Fitbit Versa 3 en Fitbit Sense.

Veilig en StabielVeilig en stabiel opladen, onze draadloze horloge-oplader kan je smartwatch veilig en stabiel opladen. Sluit hem gewoon aan op een powerbank/computer/usb-aansluiting/wandoplader of een ander USB oplaadapparaat om overal te beginnen met opladen.

Compact en draagbaarDe draadloze oplader heeft een compacte behuizing en een lanyard-design. Schuif hem gewoon in je zak of haak hem aan de tas, erg handig om mee te nemen. Je kunt hem ook aan de sleutelhanger hangen om verlies te voorkomen, ideaal voor op reis of op reis.

Let op: Onze horlogeoplader heeft geen ingebouwde voeding.

Meerdere beveiligingenIngebouwde overstroom-, overspannings-, kortsluiting- en oververhittingsbeveiliging, onze D4 horlogelader biedt een veilige omgeving voor je  Fitbit Versa 3 en Fitbit Sense.

Kenmerken:

- Draagbaar
- Draadloze opladen
- Magnetische inductie
- Veilig & Stabiel

Specificaties:

- Model: D4
- Materiaal : PC+ABS
- Input: 5V/1A ( Max)
- Output: 2.5-5W ( Max)
- Netto gewicht: 60g
- Brutogewicht: 73.5g

Let op: Gebruik de oplader niet in combinatie met een snellader. Hou de specificaties aan wat de draadloze oplader aan kan. Overschrijdt de 1A 5V niet. Hou hier rekening mee. Verkeerd gebruik valt onder eigen risico.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close