Close

Fitbit

Bekeken producten

DrPhone OSD1 Oplaadstation – USB Oplaadkabel – Standdock Geschikt voor Fitbit Charge 3/4 - Zwart

8720118056462

Nieuw

DrPhone OSD1 Oplaadstation – USB Oplaadkabel – Standdock  Geschikt voor Fitbit Charge 3/4 - Zwart

Meer details

€ 11,53

Meer informatie

Dit OSD1 Fitbit Charge 3/4 oplaadstation werkt alleen wanneer het Fitbit-horloge stevig in de houder wordt gedrukt en contact maakt met de oplaadpinnen. Anders wordt het niet opgeladen!!! Na het voltooien van de bovenstaande stappen, kun je je Fitbit Charge 3 of Fitbit Charge 4 horloge opladen zonder het bandje te verwijderen.

Deze oplader is ontworpen voor Fitbit Charge 3 en Fitbit Charge 4 als vervangend oplaadstation. Deze standaard kan je Fitbit charge 3 en Fitbit charge 4 opladen Let op: alleen compatibel met Fitbit Charge 3 en Charge 4, niet voor andere modellen.

De oplaadstation heeft een stevige standaard van hoge kwaliteit met een antislip dock met hoge wrijving die je Fitbit Charge 3 / Fitbit Charge 4 stabiel kan houden. Hoogwaardig USB-laadstation van goede kwaliteit zorgt voor stabiele laadsnelheden.

De Fitbit Charge 3/4 oplaadstation is lichtgewicht en kan gemakkelijk worden opgeborgen . Het kan gebruikt worden voor thuis, werk , op je bureau etc.

Oplaadstappen:

STAP 1:

Houd het oplaadcontactpunt van je fitbit 3 tracker en de pinnen van de oplader aan dezelfde kant. Duw het horloge van onderaf naar boven in de kaartsleuf.

STAP 2:

Zorg ervoor dat het oplaadcontactpunt van het fitbit-horloge volledig in contact staat met het oplaadstation. Dit fitbit charge 4/3 oplaadstation werkt alleen wanneer het fitbit-horloge stevig in de kaartsleuf wordt gedrukt en uitgelijnd met de oplaadpinnen.

STAP 3:

Sluit de USB-kabel aan op apparaten die USB-poorten inschakelen.

Specificaties:
Materiaal: plastic
Kleur: zwart
Uitgangsspanning: 5V
Uitgangsstroom: 500-700mA
Interface: USB-interface
Kabel lengte: ongeveer 1 meter
Geschikt model: voor Fitbit Charge 3/ 4

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close