DrPhone Smartwatch Oplader - USB-oplaadkabel Geschikt voor Garmin MARQ (ATLETE, AVIATOR, CAPTAIN, DRIVER, EXPEDITION) – 1M

€ 22,95
Inclusief belasting
Features

DrPhone  Smartwatch Oplader - USB-oplaadkabel Geschikt voor Garmin MARQ (ATLETE, AVIATOR, CAPTAIN, DRIVER, EXPEDITION) – 1M

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Brede compatibiliteit:  Deze Kabel is geschikt voor onder andere Garmin MARQ Smartwatch (ATLETE, AVIATOR, CAPTAIN, DRIVER, EXPEDITION)

Gemaakt van hoogwaardig draad; zorgen voor de uitstekende oplaadervaring voor je apparaat. Duurzaam hoogwaardig ABS + PVC-materiaal en koperdraad zorgen voor een stabiele stroomtransmissie, wat de kwaliteit van de lading garandeert.

Deze oplaadkabel heeft een spanningsregelaar en PTC aan de binnenkant om te voorkomen dat je apparaat wordt beschadigd door overstroom wanneer het is aangesloten op een stroombron. Ze zijn gemaakt van overspannings- en overstroombeveiliging en beschermen je horloge tegen beschadiging tijdens het opladen mitst er gehouden wordt aan de oplaadvoorwaarden ( zie hieronder)

Specificaties

Materialen: PC+ABS (oplaadstandaard), TPE (kabel)

Kabellengte: 100 cm

Oplaadtijd: 60 minuten

Ingang: 5V / 1000mAh

Uitgang: 5V/1000 mAh


LET OP: Tips om je smartwatch MARQ beter te beschermen:
*Beperk de oplaadtijd tot 60 minuten.
*Je horloge opladen voordat de batterij leeg raakt.
* Gebruik de oplader voor smartphones NIET, maar sluit deze aan op de USB-stroombron op pc, Mac, laptop of notebook voor een stabielere spanning. Deze geven namelijk altijd een stroombron van 5V 1A. Als je toch een lader wilt gebruiken mag deze de 1A niet overschrijden. Gebruik dus geen snel lader ( fast charge). Dit kan de batterijduur op den duur verminderen of beschadigen.

8720118058237
254 Items
Nieuw