• Aanbieding!
Xiaomi Mi Band 2 Oplaadkabel - Oplader - Charge Cable

DrPhone USB-oplaadkabel - Geschikt voor Xiaomi Mi Band 2 – Draagbaar Docking – Zwart

€ 8,95
Inclusief belasting
Features

DrPhone USB-oplaadkabel - Geschikt voor Xiaomi MI 2 – Draagbaar Docking – Zwart

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Compatibiliteit: Deze USB oplaadkabel is geschikt voor o.a de Xiaomi Mi Band 2.

De oplaadkabel is gemaakt van ABS + TPE materiaal en zorgt voor een uitstekende oplaadervaring voor je apparaat. De kabel zorgt voor een stabiele stroomtransmissie (5V 1A max).

We raden je af om laders te gebruiken die meer dan 5V/1A stroom levert zoals bijvoorbeeld een snellader, dit kan er namelijk voor zorgen dat je smartwatch het op een gegeven moment begeeft of de batterij sneller opraakt. We adviseren je dus altijd om de stroombron van een laptop, computer, tv of een adapter met max 5V 1A. Deze hebben namelijk altijd een poort met 1A die een stabiel en veillig oplaad mogelijheid geeft.

Deze oplaadkabel heeft een spanningsregelaar en PTC aan de binnenkant om te voorkomen dat je apparaat wordt beschadigd door overstroom wanneer het is aangesloten op een stroombron. Let wel op de advies die we hierboven hebben gegeven. Als er verkeerd wordt gebruikt dan is dit op eigen risico.

Daarnaast heeft de kabel een overspannings- en overstroombeveiliging, dit beschermt je horloge tegen beschadiging tijdens het opladen.

Het is gemakkelijk mee te nemen overal waar je naar toe gaat. Compact en lichtgewicht ontwerp en handig voor reizigers en zakelijke gebruikers.

Tips om je slimme horloge beter te beschermen:

-Beperk de oplaadtijd tot 80 minuten.

- Je horloge opladen voordat de batterij leeg raakt en laadt je horloge tot 95 %. Als het na de 100% nog steeds oplaadt en constant op een stroombron zit kan het uiteindelijk de batterij verminderen waardoor je batterij sneller opgaat. Haal het dus op de juiste moment eruit.

* Gebruik de oplader voor mobiele telefoons niet tenzij dit een 1A 5V adapter is, maar sluit deze altijd aan op de USB-stroombron op pc, Mac, laptop of notebook voor een stabielere spanning.

Specificaties:
Kabel lengte: 1m
Gewicht: 19g
Kleur: Zwart
Materiaal: TPE
Spanning en stroom: 5V/1A (niet meer dan 1A)

8720118633366
5 Items
Nieuw