Close

Hybride Smartwatch

DrPhone ModelX5 - Metalen Smartwatch 46mm - Sport Mannen - Touchscreen - Berichten - Bluetooth Bellen - Nederlands - Zilver

8720118361504

Nieuw

€ 74,34

Meer informatie

Krachtige smartwatch
Maak kennis met de DrPhone ModelX5 smartwatch met krachtige HS6621 CPU voor vloeiende bediening en een grote aanraakscherm met scherpe beeld. De 1.28 inch 46mm horloge is ontworpen voor mensen die graag een grote ronde scherm willen waarbij alle informatie goed en duidelijk te zien is, zelfs onder de zon. De horloge is krachtig genoeg om direct te veranderen van verschillende taken. Je kunt bijvoorbeeld de hartslagmeter via de applicatie activeren waarbij het om de uur metingen zal uitvoeren. Je kunt vanuit de applicatie aan het einde van de dag direct de resultaten zien die de gehele dag automatisch zijn opgenomen. Denk hierbij aan zaken als : gelopen stappen, afstand, calorieën, hartslag en bloeddruk. 
Sportieve look en functie
De horloge ziet er niet alleen sportief en zakelijk uit, je kunt ook nog eens gebruik maken van maar liefst 13 verschillende sport standen. Hierdoor kun je het beste uit elke training halen. De banden zijn 22mm breed en altijd aan te passen. Indien je dus een keer geen gebruik wilt maken van de metalen band, dan kun je de siliconen band installeren. Uiteraard is het ook mogelijk om universele banden van andere merken te combineren. Zo kun je de horloge volledig aanpassen naar je eigen stijl.
Software en audio bediening
De horloge is ontworpen om samen te werken met je smartphone. Vanuit de meegeleverde applicatie kun je de verbinding direct maken van de horloge naar je smartphone. Je kunt de horloge ook rechtstreeks verbinden waardoor het geluid van de smartwatch zal komen. Hierdoor is het mogelijk om gesprekken te voeren. Uiteraard kun je dan ook audio afspelen op de horloge. Met de knoppen aan de zijkant kun je direct naar de sportfunctie of bijvoorbeeld de gehele menu verkennen. 

Pushmeldingen:

Maak jij je zorgen over het missen van de oproep? De armband zal automatisch trillen om je eraan te herinneren! Maak je dus geen over het missen van belangrijke informatie. Ontvang synchroon de informatie die via de mobiele telefoon is ontvangen en lees deze onmiddellijk na het opsteken van je hand! (Moet eerst verbinding maken met de mobiele telefoon). Met bluetooth 5.0 BLE kun je een stabiele en gemakkelijke verbinding maken via de meegeleverde applicatie..

Compatibel met Android en iOS:

Compatibel met de meeste smartphones met iOS 9.0 en Android 5.0 en hoger. Tik de naam van de APP "WearFit PRO" in de Google Play store of App store en download de applicatie. Verbindt via de applicatie en de horloge is direct verbonden. De tijd en datum zal hierna automatisch overgenomen worden van je smartphone.

Software functie:
Stappenteller, wijzerplaat aanpassen, audio controle functie, bluetooth bellen, gesprekken herinnering, sociale APP herinnering, berichten herinnering, sedentaire herinnering, bloeddrukmeter, hartslagmeter, zuurstof SP02 meter, slaapstand, sport Modus, Alarm, audio afspelen, stopwatch, rekenmachine, het weer, ademhaling functie.
Taal en App smartwatch
Armband ondersteunt o.a. de volgende talen: Engels, Portugees, Pools, Spaans, Frans, Russisch, Nederlands.
APP ondersteunt o.a. de volgende talen: Engels, Nederlands, Russisch, Frans, Duits, Portugees, Spaans, Japans, Pools, Arabisch, Koreaans

Specificaties:
Merk: DrPhone
Model: ModelX5
Geschikt voor: Mannen 
Formaat: 46mm
Dikte: 11mm
Bandomtrek: 260mm
Display scherm: 1.28inch HD scherm 240x240 resolutie
CPU: HS6621
Hartslag sensor: HR3300
Batterij: 260 mAh
Laadmethode: Magnetische oplaadkabel inbegrepen
Bluetooth: Bluetooth Low Energy 5.0
Waterdichtheid: IP67 (gebruik tijdens regen en tijdens wassen van handen toegestaan)
Systeem vereiste: IOS smartphone(iPhone) systeem boven 9.0 of Android systeem boven
versie 5.0
Achtergronden wisselen: Ja, keuze uit 25 achtergronden vanuit de meegeleverde applicatie.
A-GPS: Ja, na verbinden van smartphone is het mogelijk om gelopen route terug te zien via de applicatie.
Oplaadtijd: 2-3 uur met maximaal 5V 1A aan laadvermogen
Gebruikstijd met volle accu: 3 dagen met normaal gebruik. Met de bluetooth bellen functie dien je elke dag op
te laden. Standby modus zonder verbinding maximaal 15 dagen.
Multi sport optie: Ja, keuze uit ruim 13 sportstanden.
Bellen via bluetooth: Ja
App naam: WearFit PRO

Inbegrepen:
1x Smartwatch Horloge ModelX5
1x Magnetische lader
1x Siliconen band
1x Metalen band
1x NL Korte instructie
1x EN handleiding

Disclaimer: Een medisch apparaat is gekeurd voor medische doeleinden met talloze keurmerken om puur voor medische doeleinden te gebruiken. Vrijwel alle activity trackers en smartwatches die deze functies aanbieden zijn er om een indicatie te geven van de hartslag en overige functies. Deze functies kunnen door externe factoren zoals vocht, of het verkeerd dragen verschillen tonen. Een activity tracker of smartwatch mag absoluut niet als een medisch apparaat beschouwt worden. Wij van DrPhone raden dit ten strengste af en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen door deze apparaten alsnog als een medisch apparaat te beschouwen en te gebruiken. 

Let op! Gebruik dit niet met een snel lader. Je kunt enkel een 5V 1A lader gebruiken (maximaal 5W). Let op! Combineer dit product niet met chloor of andere gevaarlijke stoffen. De horloge is niet ontworpen om mee te zwemmen. Het is toegestaan om het even onder te dompelen maar enkel in koud/lauw water.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

30 andere producten in dezelfde categorie

Close