Close

Hybride Smartwatch

DrPhone Zone - 4G SIM Smartwatch voor Kind/Senior met GPS - Camera – GPS – SOS / Belfunctie - Stappen – Waterdicht – Roze/Zwart

8720118059616

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 74,34

Meer informatie

4G Smart Watch voor kinderen en senioren: De smartwatch voor kinderen en senioren ondersteunt een 4G-simkaart (niet inbegrepen). Het uitgebreide en nauwkeurige 4G-netwerk ondersteunt soepele en snelle telefoongesprekken en video-oproepen voor jou en je kind. Bovendien ondersteunt onze horlogetelefoon ook een WIFI-verbinding. Deze kan door middel van het detecteren van Wifi hotspots die overal zijn ervoor zorgen dat de locatie ook wordt getraceerd.

Wij adviseren om een Prepaid Simkaart aan te schaffen zodat je niet teveel betaald aan een smartwatch die weinig data maakt. Bij een Prepaid 4G simkaart kun je zelf bepalen hoeveel DATA en belminuten je erop wilt zetten. De Data wordt in deze geval gebruikt voor de GPS en andere functies zoals het lokaliseren etc en de belminuten spreken voor zich. De geschatte verbruik van een smartwatch light tussen de 100 en 200 MB per maand. Start dus altijd met een prepaid 4G simkaart om te kijken hoeveel er verbruikt wordt. Wordt het aanzienlijk groot dan kun je overwegen om een vaste simkaart te bestellen.

Multifunctionele smartwatch voor kinderen en senioren: Deze smartwatch voor kinderen en senioren heeft alle functies die je nodig hebt: 2-weggesprekken, contacten & SOS bellen , Voicechat berichten, 4G-telefoon, HD-camera, touchscreen, GPS-tracker, wekker, rekenmachine, stappenteller, stopwatch, route historie, luister functie en nog veel meer.

GPS Traker voor kinderen en senioren + SOS-noodoproep: GPS-horloge voor kinderen en senioren ondersteunt realtime positionering van 4G/Wifi & LBS. Het heeft een nauwkeurigere en nauwkeurigere positioneringsfunctie dan een 2g-smartwatch. Je kunt op elk gewenst moment de locatie van je kinderen senioren op je telefoon controleren. De nauwkeurigheid van de GPS en LBS is:

GPS locatie nauwkeurigheid: 5-15m
LBS locatie nauwkeurigheid: 100-1000M

Wanneer het kind problemen ondervindt, houdt je de SOS-knop 3 seconden ingedrukt, het horloge belt automatisch de vooraf ingestelde noodoproepen totdat het wordt beantwoord.

IP67 waterdicht + HD-camera: Het sporthorloge voor kinderen en senioren heeft een waterdichte IP67-functie. Je kind kan het dragen tijdens het handen wassen of spelen in het water. Het wordt niet aanbevolen om in water te weken om schade aan de onderdelen te voorkomen.

Let op: De smartwatch mag niet in aanraking komen met chloor of chemische spullen. Met een smartwatch met IP-X7 of IP67 kun je niet zwemmen of douchen. De kans dat hij dan kapot gaat is reëel. Je mag er dus ook niet vanuit gaan dat je hem onder een stromende kraan kunt houden. Tevens is zoutwater een ramp voor alles wat elektronisch is. Gewoon dus niet doen.

HD-camera : De smartwatch voor kinderen en senioren uitgerust met HD-camera met een resolutie van 240*240, daarnaast heeft het een 1.3 inch HD-aanraakscherm.

Talen: Engels, Spaans, Duits, Russisch

SIM kaart installatie: Plaats de nano-simkaart op de simkaartlade, zorg ervoor dat de gouden chip naar boven wijst en de C-kant naar buiten wijst. Zet na het installeren van een simkaart het horloge aan, controleer het signaalrooster van de simkaart op de status bar van het horloge. Veeg omlaag in het hoofdscherm van het horloge. Als je het signaalraster van de simkaart op de statusbalk van het horloge kunt zien, betekent dit dat je de simkaart met succes hebt geïnstalleerd. Als je de pijlen omhoog en omlaag op het signaalrooster kunt zien, betekent dit dat je simkaart een internetverbinding heeft. Als er geen pijlen omhoog en omlaag zijn, moet je een APN instellen via een sms-opdracht.

Opmerking: De schroeven moeten op dit moment worden vastgeschroefd om te voorkomen dat er water binnendringtEenvoudig gebruik: Download en installeer de app ''Aibeile Plus''.
Optie 1: Scan de QR-code ( zie handleiding) download en installeer de app.
Optie 2 - zoek ''Aibeile Plus in de app store : Apple store of Google Play.
Optie 3 - Scan de QR-code in het GPS-horloge. Deze kun je vinden bij '' More - QR-code

LET OP: Het wordt ten zeerste aanbevolen om een ​​USB-oplader te gebruiken met 5V 1A uitgang. Als je dit niet doet en snelladers of laders boven de1A gebruikt de kans hoog is dat het de smartwatch beschadigd. We adviseren dus altijd om een USB poort van een computer, Laptop, TV of USB lader met MAX 5V 1A te gebruiken.

Het horloge registreren en inloggen: Open de app, nieuwe gebruikers moeten een nieuw account registreren door op de rechterknop '' register'' te klikken, voltooi de registratiestappen. Gebruik een kort e-mailadres ( liefst eigen emailadres) (max. 30 tekens). Opmerking: registreer een nieuw account? Dan moet je het juiste gebied kiezen waarin je zich bevindt. Bijvoorbeeld: in Europese landen, kies dan (Europa en Afrika). Je moet ook een correct e-mailadres invoeren om ervoor te zorgen dat je je wachtwoord indien nodig kunt laten wijzigen als je deze kwijt bent.

Je apparaat binden ( verbinden): Voer de ( registratiecode) in. Dit is de code die je bij de smartwatch ontvangt ( dit is een wit klein rechthoekig papier waar onder andere ook je IMEI nummer staat). Nadat je zich met een nieuw account hebt aangemeld, wordt je gevraagd om het apparaat te binden ( geeft toestemming op alles) , anders kun je de hoofdinterface van de app niet openen.

LET OP: Je IMEI nummer is niet je Registratie nummer.
LET OP
: Als de GPS tracker eenmaal is gekoppeld aan je account, is deze geregisteerd op jou gegevens. Dit betekent dat je het niet terug kunt sturen zonder overleg. Als het blijkt dat deze bij ontvangst verbonden staat op jouw account dan wordt het weer teruggestuurd. Neem dus altijd eerst contact op.

Kenmerken:
- HD Camera
- Nauwkeurige locatie: Real-time positionering. GPS,WIFI,LBS multi-mode positionering
- Bel functie
- SOS noodoproep
- 4G simkaart ondersteuning ( niet ingebrepen)
- Power management: Ultra-laag energieverbruik
- Smart Geo-fence: Automatische alarm bij overschrijding van de instelbereik
- Remote monitoring
- IP67
- Multifunctioneel
- Stappenteller

Specificaties:
-Kleur: roze, zwart
-Knop: Knop (knop/SOS knop) + reset knop
-FA56 Scherm: 1.3 inch IPS HD ronde screen 240X240
-Batterij: 550mah
-Waterdicht: IP67
-Chipset: ASR3603S
-Camera: 300 pixels
-Gebruik tijd: 4 ~ 7 dagen
-Standby-tijd: 6 ~ 7 dagen
-Touch screen: G + F enkele touch
-RAM:192MB(ROM) 128MB(RAM)
-GPS locatie nauwkeurigheid: 5-15m
-LBS locatie nauwkeurigheid: 100-1000M
-WIFI positionering: 802.11b,802.11g,802.11n
-MIC: Ondersteuning
-Vibrator: Ondersteuning
-Gravity sensor: Ondersteuning
-Satelliet positionering: TD1030 (Taidou: GPS + Beidou dubbele ster positionering)
-Compatibel systeem: Ondersteuning Android 2.3 en hoger systemen, IOS5.0 en boven.
-APP naam: Aibeile plus

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close