Close

Smartwatchscreenprotector

DrPhone 9H - Samsung Galaxy Active 2 - 40mm - Tempered Glass - Screenprotector - Voor Vallen en Stoten

8720118912270

Nieuw

€ 6,57

Meer informatie

DrPhone Samsung Gear Active 2 40mm Glas.

Door gebruik te maken van nanotechnologieën is men er in geslaagd om Screenprotector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale Display Folie voor de Samsung Galaxy Watch Active 2. Deze Tempered Glass Screenprotector biedt meer en een betere bescherming tegen krassen en stoten.

9H Hardheid

De hardheid van Tempered Glass Screenprotectors worden gemeten aan de hand van de 9H hardheid schaal. Deze Samsung Watch Active 2 Screenprotector heeft een hardheid van 9H. Dat betekent dat het de sterkste is op deze schaal. De hardheidstest wordt uitgevoerd door met een stanleymes in een hoek van 45 graden op de Tempered Glass Screenprotectors te snijden. De test is geslaagd als er geen krasje zichtbaar is. 

Eenvoudige installatie

De Galaxy Watch Active 2 40mm Screenprotector Tempered glas wordt geleverd met alle benodigdheden zoals een alcoholdoekje om deze perfect op je Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm te  plaatsen. Naast alle benodigdheden vindt je ook een handleiding achter op de verpakking, waar je stap voor stap kan lezen hoe je de screen protector het beste kunt aanbrengen om het beste eindresultaat te bereiken. 

Voordelen van de Samsung Galaxy Watch Active Screenprotector Tempered Glass:

  • Op maat gemaakt voor de Samsung Watch Active 2 40mm 
  • Biedt premium bescherming tegen vallen en stoten
  • Beschermt tegen krassen, vuil en stof
  • Wordt geleverd met alle benodigdheden zoals een alcoholdoekje
  • Gemakkelijk te plaatsen zonder bubbels

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close