Close

Stylus

Bekeken producten

DrPhone – SX Pro V6 Plus Met Clip – Stylus Pen Side Grip – Precision Disc Capacitief – o.a. voor Tablets / Smartphones– Grijs

8720118457634

Nieuw

DrPhone – SX Pro V6 Plus Met Clip – Stylus Pen Side Grip – Precision Disc Capacitief – o.a. voor Tablets / Telefoons Apple iPhone / Samsung Galaxy Tab S5 / S6 10.5 / iPad 2020 / Pro 11 / Samsung Note 10 / Samsung Tab E 9.6 / Tab A 10.5 – Grijs

Meer details

€ 9,05

Meer informatie

Geweldige styluspen voor aanraakschermen: de 2 in 1 pen voor smartphone/tablet is ontworpen om het aanrakingseffect van de menselijke vinger op het scherm te imiteren, dat een beter aanraakpunt heeft dan de top van je vinger, waardoor een betere nauwkeurigheid wordt verkregen bij kleine aanrakingen zoals toetsen op de console. Gemaakt van roestvrij staal en aluminium, geen plastic onderdelen, goede grip, echt pengevoel, waardoor je je de hele dag comfortabel voelt.

Antikraspunt: Met een doorzichtige schijfpunt en een zachte vezelkop, is onze 2-in-1 styluspen ultrazacht en soepel tijdens gebruik. 

Hoge precisie en gevoeligheid: de capacitieve styluspen voor je smartphone /tablet heeft een heldere en dunne schijfpunt, waarmee je precies kunt zien waar je markering naar wijst en u de nauwkeurigheid geeft. Je kunt een stillere en nauwkeurigere schrijf- en tekenervaring krijgen.

Universele stylus: 100% compatibel met alle capacitieve touchscreen-apparaten, zoals iPads, iPad Mini, iPhones, Android-tablets, Android-telefoons, Samsung Galaxy, e-readers, smartphones enzovoort.

Let op: Veel mensen verwarren deze disc met een beschermkapje dat verwijderd moet worden voordat je de stylus gebruikt. Zonder de disc werkt de styluspen niet. Verwijder deze dus niet.

Met clip: Wat deze styluspen nog meer uniek maakt is dat er een clip ingebouwd is. Met deze cliphouder kun je je stylus via de clip bevestigen.

Kenmerken:
- Met cliphouder
- 2 in 1 pen

Specificaties:
-Merk: DrPhone
-Model: SX Pro V6 Plus
-Kleur: Grijs
-Precisie: Ja
-Rubberen Side Grips: Ja

Belangrijke waarschuwingen:

-Normaal gesproken veroorzaakt onze stylus geen krassen op het aanraakscherm, maar we raden je toch aan een schermbeschermer op je apparaat te gebruiken om het scherm te beschermen tegen mogelijke schade/krassen die kunnen worden veroorzaakt door vuil op de schijf/het scherm, beschadigde tips of defecte product met een lage waarschijnlijkheid.

-Dit is een universele stylus. Geen Bluetooth-verbinding of specifieke apps vereist, neem het gewoon als je vingers om rechtstreeks op je aanraakschermen te schrijven. Denk eraan om je handpalm niet op het scherm te laten rusten wanneer je de stylus gebruikt, anders werkt het niet goed.

-Verwijder de doorzichtige plastic schijf niet van de punt. Het is geen overbodig onderdeel. In plaats daarvan is het erg belangrijk om het touchscreen-signaal te ontvangen en uit te voeren, zonder welke de stylus niet werkt.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Close