DrPhone - SX Pro V6 Stylus Pen met Side Grip - Precision Disc Capacitief - Zilver

€ 10,95
Inclusief belasting
Features

DrPhone - SX Pro V6 Stylus Pen met Side Grip - Precision Disc Capacitief - Geschikt voor Tablets zoals Apple iPhone / Samsung Galaxy / iPad 2018 / Air / Samsung Tab 10.1 / 9.6 - Universeel - Zilver

Aantal Voorradig

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Capacitief Stylus Pen: Er zijn veel apps beschikbaar voor uw tablet en smartphone. Zo zijn er ook apps die u in staat stellen om te tekenen op je tablet en smartphone. Er zijn ook apps die het mogelijk maken om geschreven aantekeningen te veranderen naar text, en apps die met kleine details op het scherm werken. Deze werken vaak niet goed wanneer je je vinger gebruikt om te navigeren. Met de Universele Stylus Pen Precision Disc Capacitief is dit probleem opgelost.

Let op: Veel mensen verwarren deze disc met een beschermkapje dat verwijderd moet worden voordat je de stylus gebruikt. Zonder de disc werkt de styluspen niet. Verwijder deze dus niet.

Te gebruiken: De Stylus pen is gebruiken op elke touchscreen android of IOS (iPhone/iPad) tablet of smartphone. Het is universeel compatibel met vrijwel alle merken.

Kenmerken:
-  Stylus pen met side grip
-  Disc capacitief 
-  Universeel (op vrijwel elke touchscreen)

Specificaties:
- Merk: DrPhone
- Model: SX Pro V6
- Kleur: Zilver
- Precisie: Ja
- Rubberen Side Grips: Ja

8720118039878
15 Items
Nieuw