Close

Stylus

Bekeken producten

DrPhone - SX Pro V6 Stylus Pen met Side Grip - Precision Disc Capacitief - Zilver

8720118039878

Nieuw

DrPhone - SX Pro V6 Stylus Pen met Side Grip - Precision Disc Capacitief - Geschikt voor Tablets zoals Apple iPhone / Samsung Galaxy / iPad 2018 / Air / Samsung Tab 10.1 / 9.6 - Universeel - Zilver

Meer details

Voorradig

€ 9,05

Meer informatie

DrPhone SX Pro V5 Capacitief Stylus Pen.

Er zijn veel apps beschikbaar voor uw tablet en smartphone. Zo zijn er ook apps die u in staat stellen om te tekenen op uw tablet en smartphone. Er zijn ook apps die het mogelijk maken om geschreven aantekeningen te veranderen naar text, en apps die met kleine details op het scherm werken. Deze werken vaak niet goed wanneer u uw vinger gebruikt om te navigeren. Met de Universele Stylus Pen Precision Disc Capacitief is dit probleem opgelost.

Let op: Veel mensen verwarren deze disc met een beschermkapje dat verwijderd moet worden voordat je de stylus gebruikt. Zonder de disc werkt de styluspen niet. Verwijder deze dus niet.

De Stylus pen is gebruiken op elke touchscreen android of IOS (iPhone/iPad) tablet of smartphone. Het is universeel compatibel met vrijwel alle merken.

Merk: DrPhone
Model: SX Pro V6
Kleur: Zilver
Precisie: Ja
Rubberen Side Grips: Ja
Garantie: Ja

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

Close