DrPhone IPCAM7 – PTZ IP Camera - Full HD 2MP - Pan & Tilt - Wifi Camera – Kleurnacht visie – Bewakingscamera – IP66 Waterdicht

€ 84,95
Inclusief belasting

DrPhone IPCAM7 – PTZ IP Camera - Full HD 2MP - Pan & Tilt - Wifi Camera – Kleurnacht visie -Binnen & Buitencamera – Bewakingscamera – IP66 Waterdicht - 10 keer digitale vergroting – Wit/Zwart

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

2MP Full HD WIFI IP-camera: met 2MP hoge resolutie. Met een beveiligingscamera voor buiten kan je de omgeving zien en bewaken in opvallende high definition, dag en nacht. Deze camera ondersteunt ook infrarood nachtzicht en is gecertificeerd met IP66 waterdichtheid.

Two Way Talk Audio: ondersteuning voor tweerichtingsspraak en eenrichtingsvideo-oproepfunctie, waar je ook bent. De camera ondersteund meerdere gebruikers om camera's toe te voegen. Je kunt je locatie op afstand bewaken, waar je maar bent

Draait 355 ° horizontaal en 90 ° verticaal. Je kunt de camera in de app bedienen wanneer je maar wilt en waar je ook bent. De alarmvideo kan beeldmateriaal opslaan op twee verschillende manieren.

3 verschillende nachtvisie modi: Ondersteunt drie verschillende nachtvisie modi. Kleurnachtvisie, Normale nachtvisie en Intelligente nachtvisie.

Geschikt voor: De IP camera is geschikt voor zowel buiten als binnen en kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld in je huis, parkeren, parken, boerderij en noem het zelf maar op. Alles waar je denkt dat je een camera nodig heeft kan je het voor gebruiken. Het is daarnaast te gebruiken op verschillende platforms zoals Android, iOS, Windows.

Cloud & SD kaart: Er kan worden opgeslagen in de cloud ( let op, dit is niet gratis ) en op de een SD kaart. De camera ondersteunt tot 128 GB Micro SD-kaart.

AI-tracking + bewegingsdetectie: wanneer iemand in het opnamegebied inbreekt, worden er bewegingsdetectie en pushmeldingen verzonden naar je mobiele telefoon. Gebruik een mobiele telefoon om altijd en overal online te kijken. Je hebt enkel een werkende mobiele netwerk nodig (3/4/5G of WiFi)

10 keer vergroting: De camera ondersteund 10 keer vergroting. Let op deze ondersteund alleen 10x digitale zoom, het GEEN 10x optische zoom)

Wifi 2.4Ghz / Ethernet poort aanwezig: De camera kan zowel bekabeld door middel van een ethernetkabel aansluiting en via een 2.4Ghz Wifi verbinding verbonden worden. 

Let op: Om het bekabeld te gebruiken dien je wel een Poe Switch te gebruiken die zowel stroom als data geeft. Dit is een andere installatie dan dat je gewend bent. Als je hier geen ervaring mee heb dan kun je de 2.4Ghz verbinding gebruiken die net zo goed werkt als via een ethernet vervinding.

Kenmerken:
-Full HD
-10x zoom
-2MP
-Bewegingsdetectie
-Indoor en outdoor
-IP66 Waterdicht
-Tweerichtings audio
-Alarm
-Full color Nachtzicht
-Infrarood
-Mobiele App
-Cloud & SD kaart opslag
-3 verschillende nachtvisie modi

Specificaties:
-Merk: DrPhone
-Model: IPCAM7
-Kleur: Zwart/Wit
-Aantal Megapixels: 2MP
-Waterdichtheid: IP66
-Opslag: SD-Kaart & Cloud opslag
-Nachtzicht modi: Kleurnachtvisie, Normale nachtvisie en Intelligente nachtvisie
-Mobiele app: Yoosee
-Behuizingmateriaal: ABS
-Kijkhoek: 355° Pan 90° Tilt
-Infrarood afstand: maximaal 30M
-Wifi Frequency: 2.4Ghz
-Ethernet aansluiting aanwezig : JA
-Ingangsvermogen: DC12V 2A
-Stroomverbruik (W): 8W

Zeer belangrijke opmerking:

1) Is deze draadloze camera draadloos?
De camera kan via een wifi-verbinding verbinding maken met de router, maar er is nog steeds een netsnoer nodig om de camera op een stopcontact aan te sluiten om stroom te krijgen. Als je eenmaal de camera-instelling en installatie hebt uitgezocht, hoef je geen tijd te nemen om de camera te demonteren en regelmatig op te laden.

8720118850619
9 Items
Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.