Close

Kabel & Lader

DrPhone Legend7 Pro - 15W - 3 in 1 Draadloze Oplader - Dock - Geschikt voor Apple Watch / iPhone / Airpods - Wit

8720118913765

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 37,15

Meer informatie

 De DrPhone Legend7 Pro draadloze oplader stand is ontworpen om je apparaten snel en veilig op te laden. De compacte lader heeft ruimte voor 3 apparaten. Je kunt elke smartphone met ingebouwde draadloos laadfunctie gebruiken om snel en veilig te kunnen laden. Tevens ondersteund de LEGEND7 Pro ook de Apple Watch 6, SE, 5, 4, 3, 2 en de AirPods Pro, en dat allemaal tegelijkertijd. De Legend7 Pro zorgt ervoor dat al je favoriete apparaten op 1 locatie opgeladen kunnen worden.


[Brede Compatibiliteit]: De lader ondersteund 5W aan vermogen om bijvoorbeeld de Airpods Pro/2 draadloos op te laden. Je kunt ook de Samsung Buds opladen met de Legend7 Pro. De lader ondersteund 7.5W aan vermogen om bijvoorbeeld je iPhone op te laden. ; De lader ondersteund 15W vermogen om je Samsung Galaxy snel en veilig op te laden.

[Veilig en Compact]: De DrPhone Legend7 Pro heeft een multifunctionele en intelligente beschermsysteem die niet alleen ervoor zorgt dat de batterijduur van je apparaat optimaal blijft maar ook nog eens bescherming biedt tegen overspanning, kortsluitingen en de temperatuur op op pijl houdt zodat je apparaten niet warm worden. De gaten op de bodem van de lader zorgen voor een goede warmteafvoer. De Legend7 Pro is daarnaast ook Qi-gecertificeerd, De lader is gemaakt van ABS Materiaal en is brandwerend.

[Adapter met Qualcomm technologie]

De HALO5 is uitgerust met een USB-C-poort voor stroomtoevoer en 18W vermogen om telefoons, tablets en meer apparaten met een stroomtoevoer van 18W op volle snelheid te kunnen opladen. Bij snel opladen met de USB-C female PD.3.0 poort van de HALO5 lader raden we aan een extra USB C naar C-kabel of USB C naar Lightning Apple kabel te gebruiken. (Deze kabel is niet inbegrepen).

Met de Display LED scherm kun je de stroom en spanning status automatisch lezen in real-time.

Brede compatibiliteit: de Power Delivery oplader werkt uitstekend met apparaten die dit ondersteunen zoals o.a. de Samsung, Google, HUAWEI en Apple smartphones en tablets.

Veilig snel opladen: Met de intelligente chip past de PD-wandlader automatisch de stroom aan die je apparaat nodig heeft.

Beveiliging tegen:

- Overstroom
- Overspanning
- Kortsluiting
- Oververhitting

Specificaties:

Kleur: Wit

Input: 5V 3A,9V 2A Mobiele Telefoon Draadloos

Specificaties:
Input: AC100-240V 50/60Hz 0.5A Max
USB Output: 5V 3A, 9V 2A, 12V 1.5A MAX
Type C Output: 5V 3A, 9V 2A, 12V 1.5A MAX
USB + Type C: 5V 3A MAX

[Inbegrepen]:

1x3 IN 1 Draadloze Oplader

1x 18W HALO5 stopcontact lader met QC 3.0 technologie voor snel laden

1 x USB Type C Kabel

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close