DrPhone Pro Series - Magnetische 90° Haakse USB-C Kabel - Data + Laden - 3A MAX - Sterke Magneet – 2 Meter

€ 12,95
Inclusief belasting
Features

DrPhone Magnetische 90 graden Haakse Type-C oplaadkabel - Magnetisch USB C oplader - 3A MAX – Oplaadkabel - Sterke Magneet – Ideaal voor gamen - geschikt voor alle smartphones met een Type-C aansluiting - Zwart- 2 Meter

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Deze magnetische kabel met enkel een USB-C bitje heeft een 90 graden haakse ontwerp. Dit is zodanig ontworpen om vrij video's te bekijken of spelletjes te spelen wanneer je aan het opladen bent. Het kan 360 graden worden gedraaid wanneer het aan het opladen is. De magneet USB-oplaadkabel heeft ook een LED-indicator

De kabel is gemaakt van Nylon gevlochten materiaal . Deze koord is klitvrij en robuust + het is sterker dan normale kabels die snel breken of loslaten.

  • Ondersteuning voor Qualcomm 3.0 / 3.0 Rapid Charging
  • 90 graden design
  • Gevlochten kabel
  • Sterke magneet

Wat is Fast charging nou?

- Inzicht in snelladen:

De output van een lading wordt gemeten in stroomsterkte en spanning. Stroomsterkte (of stroom) is de hoeveelheid elektriciteit die van de batterij naar het aangesloten apparaat stroomt, terwijl spanning de sterkte van de elektrische stroom is. Het vermenigvuldigen van volt met versterkers levert u wattage op, de maat voor het totale vermogen.

Om een apparaat sneller op te laden, verhogen de meeste fabrikanten de stroomsterkte of variëren ze de spanning om de hoeveelheid potentiële energie naar een apparaat te vergroten. De meeste snellaadnormen variëren dynamisch de spanning in plaats van de stroomsterkte te verhogen.

Standaard USB 3.0-poortuitvoer op een niveau van 5V / 1A voor kleinere apparaten zoals wearables. De meeste telefoons en andere apparaten kunnen 5V / 2.4A verwerken. Voor snel opladen, kijk je naar iets dat de spanning opvoert tot 5V, 9V, 12V en hoger, of verhoogt de stroomsterkte tot 3A en hoger.

Houd er rekening mee dat je telefoon slechts zoveel stroom zal verbruiken als het oplaadcircuit is bedoeld. Dus zelfs als je hem op een 5V / 3A-adapter hebt aangesloten, als hij maar 5V / 2.4A aankan, is dat de snelheid waarmee hij wordt opgeladen. Om snel te kunnen laden, hebt u een telefoon of een ander apparaat met een laadcircuit nodig dat een van de snellaadnormen kan gebruiken en een adapter en kabel die voor dezelfde standaard zijn ingeschakeld.

- Wat je nodig hebt?

Afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt, kan de standaard voor snel laden die u kunt gebruiken, variëren. Controleer wat je telefoon ondersteunt en kijk vervolgens naar je muuradapter om te zien of deze dezelfde standaard ondersteunt (deze wordt meestal aangeduid als A). Zorg er vervolgens voor dat uw kabel compatibel is met de aantal Ampere.8720118738382
77 Items

Datasheet

Type Kabel Vorm
Magnetisch
Nieuw