Close

Telefoniekabel

Bekeken producten

DrPhone MDD Series Lightning Oplaadkabel 2.4A – Oplaadsnoer - 90 graden Haaks Nylon Gevlochten Kabel & Data syncronisatie - 1.8M

8720118058466

Nieuw

DrPhone MDD Series Lightning Oplaadkabel 2.4A – Oplaadsnoer - 90 graden Haaks Nylon Gevlochten Kabel & Data syncronisatie - 1.8M 

Meer details

€ 9,05

Meer informatie

Ben je moe van kabels die breken en rafelen, de reden is dat de rechte connector die in de telefoon gaat ervoor zorgt dat je kabel veel te veel buigt. De MDD series lost al je problemen op en gaat lang mee.

De LED-indicator:  De led indicator is gemaakt met 2 verschillende lichtbronnen. Je hebt 1 kant waarbij de licht wat zachter is en de andere kant wat feller. Dit hebben ze gedaan om in de nacht de wat zachter kant te gebruiken zodat je minder last heb van de led licht en de andere kant meer gemaakt is voor overdag waardoor je de led licht wat feller ziet. Super slim vindt je niet?

90 graden hoekontwerp: De 90 graden ontwerp is speciaal gemaakt voor gamers onder ons. Doordat de kabel in een gebogen ontwerp zit, kan je makkelijker een game spelen omdat het je vingers niet stoort, daarnaast is de 90 graden ontwerp gemaakt omdat de rechte connectors die in de telefoon gaat ervoor zorgt dat je kabel veel te veel buigt. Daarnaast heeft de MDD series een zogeheten omkeerbare usb ontwerp. De oude USB’s hebben meestal maar 1 manier van inpluggen. Bij deze kun je ze in beide kanten inpluggen.

Het is geschikt voor o.a de volgende lightning apparaten zoals de iPhone 11/12, iPhone XS Max/Xr/Xs/ X/8/8 Plus/7/7 Plus/6s Plus/6s/6 Plus/6 /SE/5s/5c/ 5 / iPad Pro / iPad Air / Air 2 / iPad mini / mini 2 / mini 4 /5  / iPad 4e generatie / iPod Touch 5e generatie / iPod nano 7e generatie.

1,8M lang is ideaal voor gebruik over langere afstanden in je thuis, op kantoor, in de auto, op reis en op meerdere plaatsen.

2.4A OPLADEN: Versterkt met aramidevezel en koperdraad met een diameter van 3,8 mm, waardoor een oplaadkabel steviger, sterker en sneller is dan conventionele oplaadkabels met dunne stroomdraad. Tevens biedt de MDD series ook data synchronisatie(gegevenssynchronisatie). Met een snelheid van 480mbps kun je synchroniseren en opladen tegelijkertijd.

De Nylon gevlochten snoer met aluminium behuizing heeft een ultrahoge levensduur van meer dan 5000 buigingen. Zal niet gemakkelijk te splitsen of te breken zijn. De koperdraden van de nylon gevlochten kabel is voorzien van hoogwaardige koperdraden die de signaalkwaliteit maximaliseren en de duurzaamheid verhogen. In plaats van plastic of polycarbonaat gebruikt de kabel een unieke nylonvezeldoek als beschermkap. De nylonvezeldoek met hoge treksterkte is strak om het koord gewikkeld en biedt sterkte en een beetje flexibiliteit.

Kenmerken:

- 90 graden ontwerp
- 2 Led opties ( dag en nacht)
- Omkeerbare USB ontwerp
- Opladen & Data synchronisatie
- 2.4A Max 
- Nylon gevlochten 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

30 andere producten in dezelfde categorie

Close