Close

Koptelefoon

Bekeken producten

DrPhone GH10 Gaming Headset met RGB - 7.1 surround sound met ruis onderdrukkende microfoon – voor o.a PS4/PS5/GamePC

8720118053096

Nieuw

DrPhone GH10 Gaming Headset met RGB - 7.1 Surround Sound met ruis onderdrukkende microfoon – voor o.a PS4/PS5/GamePC/Computers & Laptops 

Meer details

€ 39,63

Meer informatie

7.1 Surround Sound Gaming Headset: Of je nu wordt ondergedompeld in Warzone of je vijanden wilt horen bewegen in Fortnite, PUBG of Counterstrike, het is belangrijk om een ​​professionele gamingheadset te dragen. Met een driver van 50 mm biedt deze gamingheadset een ongelooflijk surroundgeluid voor zowel games als muziek.

Comfortabele en modieuze gaming-headset: Lichtgewicht materialen en ontworpen met verstelbare hoofdband en volledig bedekkende oorschelpen met zacht traagschuim, biedt u een superieure comfortabele draagervaring en zorgt voor stressvrije, langdurige gamesessies. Wordt geleverd met een kabel van 2m, die lang genoeg is om vrij te kunnen bewegen terwijl je hem draagt, bijvoorbeeld liggend op de bank.

Ruisonderdrukkende microfoon: High-end chip werkt zijn magie van een ruisonderdrukkende microfoon, waardoor u duidelijk en natuurlijk wordt gehoord door storende omgevingsgeluiden te maskeren. Minder afleiding, meer concentratie. Elimineer storende geluiden, zodat u luid en duidelijk wordt gehoord. Stalen staafkop met hoge dichtheid, niet alleen licht en sterk, maar ook niet gemakkelijk te vervormen en te breken.

Gamingheadset met regenboogverlichting oftewel RGB】 Het uiterlijk van deze gamingheadset heeft een ultralicht mobiel ontwerp, dat modieuzer en kleurrijk is.

Compatibiliteit: De pc-gamingheadset met USB-stekker is compatibel met pc, laptops, MAC-apparaten,PS4, PS4 PRO , PS5, Xbox One (adapter niet inbegrepen)

Let op: Deze headset werkt alleen op de XBOX als u de XBOX adapter ook heeft. Deze zit er niet bij inbegrepen en dient u los te lopen.

Belangerijkste kenmerken:
-50 mm aandrijfeenheid: Biedt een krachtig baseffect, de metalen luchtdichte kamer kan de resonantie die door het geluid wordt gegenereerd effectief verminderen, 20Hz-40KHz ultragrote frequentierespons, luister naar meer audiodetails.

-Luchtdicht ontwerp: De grotere afmeting van de luchtdichte kamer verbetert effectief de circulatie van geluid in de lucht, waardoor het geluid voller, zuiverder en ruimtelijker wordt.

-Elastische stalen staaf: Ontwerp met hoofdband van staal met hoge dichtheid. Taaiheid is beter en zal niet vervormen en breken.

-Voorzien zijn van Virtueel 7.1-kanaals stereo surround-geluid : 7.1-kanaals stereo gaming-headset stelt gebruikers in staat om niet te onderscheiden geluidsvelden beter te ontvangen,

Bij gebruik van game-entertainment is het gemakkelijker om de specifieke richting van het geluid te onderscheiden,

Of het afspelen van muziek kan het effect van de geluidsbron beter herstellen.

-16-kleuren RGB-achtergrondverlichting: De 16-kleuren backlight-modus zorgt voor uitstekende visuele effecten en zorgt voor een betere game-ervaring.

-Omnidirectionele microfoon :Volkoren lang tarwe-ontwerp, u hoeft uw mond niet te steken, verminder effectief omgevingsgeluid, nauwkeurige geluidsopname en helderder geluid.

Specificatie:

Lichteffect: 16-kleuren LED-achtergrondverlichting

Luidsprekerformaat: 50 mm

Microfoon: 6,0 * 5,0 mm

Microfoon: omnidirectionele microfoon

LED werkspanning: DC5V + 50%

Werkstroom: ≤100mA

Koptelefoonaansluiting: USB

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close