Close

Koptelefoon

Bekeken producten

DrPhone GH13 Over Ear Draadloze Koptelefoon - Gaming Headset – Dubbele Modus – 2.4GHz USB Dongle + 3.5mm Aux met microfoon

8720118938461

Nieuw

DrPhone GH13 Over Ear Draadloze Koptelefoon - Gaming-headset Oortelefoon – Dubbele Modus – 2.4GHz USB Dongle + 3.5mm Aux  met microfoon - Zwart

Meer details

€ 49,55

Meer informatie

2.4G draadloze verbinding: GH13 draadloze gaming-headset maakt gebruik van geavanceerde 2.4G draadloze verbindingstechnologie die een snelle en stabiele overdracht biedt en geen audiovertraging of -verlies. Sluit gewoon de USB-dongle aan op je apparaat en schakel de draadloze headset in, waarna ze automatisch verbinding maken, geen verstrengelde draden of kabels meer. Met deze draadloze hoofdtelefoon kun je binnen een afstand van maximaal 10 meter luisteren en praten, zodat je je meer kunt concentreren op je favoriete games, muziek of film.

Stereo Surround Sound:De uiterst nauwkeurige magnetische neodymium-drivers van 40 mm van deze draadloze gaming-hoofdtelefoon met microfoon leveren hoge stereo surround sound met een diepe bass, waardoor de GH13 je game-ervaring verbeterd. Dankzij de ingebouwde batterij van 1000maH kun je uren ononderbroken gamen, van dag tot nacht, met volledige vrijheid en zonder onderbrekingen.

Brede compatibiliteit: Deze over-ear gaming-oortelefoon ondersteunt draadloze verbinding met PS4, PS4 Pro, pc, laptop en Mac (XP-systeem wordt niet ondersteund), geen stuurprogramma nodig. Bovendien is het ontworpen met een 3,5 mm audio-aansluiting en wordt het geleverd met een 3,5 mm audiokabel, zodat het ook kan worden gebruikt als bedrade headset voor bredere compatibiliteit zoals PS5, switch, xbox one, tablet en mobiele telefoons met 3,5 mm audio-aansluiting . Een geweldige headset voor het spelen van games, genieten van muziek of films, en online communicatie, enz.

Afneembare ruisonderdrukkende microfoon:Deze draadloze headset heeft een omnidirectionele ruisonderdrukkende microfoon die op elke positie kan worden geplaatst en kan worden verwijderd als deze niet nodig is. Direct op de linkerhoofdtelefoon is een mute-knop geplaatst, zodat je de microfoon eenvoudig kunt dempen (Let op alleen bij draadloze verbinding).

Extreem comfort en coole LED-verlichting:De draadloze gamingheadset is ontworpen voor extreem comfort. Het heeft een laag gewicht (282 g), twee actieve oorschelpen en huidvriendelijke oorkussens gemaakt van hoogwaardige ademende traagschuimmaterialen. Je zult zich dus ook na lang gamen nog steeds op je gemak voelen (brilvriendelijk). De zachte en intrekbare hoofdband is automatisch verstelbaar voor elke hoofdmaat.

De coole blauwe LED-verlichting verbetert de gamesfeer (let op alleen bij draadloze verbinding). Deze kun je ook handmatig uitzetten als je de LED verlichting niet wilt. De knop zit aan de linkerhoofdtelefoon.

Opmerkingen:
1.Draai de microfoon om hem stevig te vergrendelen nadat je hem op de hoofdtelefoon hebt aangesloten.
2. Zorg ervoor dat de microfoon correct en stevig in de hoofdtelefoon is geplaatst om de beste prestaties te krijgen. (volledig in de juiste hoek plaatsen en de microfoonstaaf 90° met de klok mee draaien om de microfoon te vergrendelen)
3. Om stroom te besparen in de draadloze modus, wordt deze draadloze gaming headset automatisch uitgeschakeld als er gedurende 5 minuten geen audio-invoer is of als de USB-dongle langer dan 5 minuten wordt uitgetrokken.
4.Deze headset werkt alleen voor de nieuwe versie Xbox One. Als je het op een oude versie van de Xbox One-controller wilt toepassen, heb je een Microsoft-adapter nodig (niet inbegrepen)
5. Een 2 in 1-naar-2 3,5 mm jack-splitterkabel is nodig wanneer je verbinding maakt met een pc als je tegelijkertijd een hoofdtelefoon en microfoon wilt gebruiken.

Kenmerken:
-Dubbele modus van 2.4G draadloze verbinding en 3,5 mm bekabelde verbinding
-Aangepaste spraakeenheid
-Afneembare microfoon
-Zachte oorbeschermers
-Ingebouwde Batterij
-Lichtgewicht
-Brilvriendelijk

Specificaties:
-Driver: 40 mm
-Impedantie: 32 Ω ± 15%
-Gevoeligheid: 115dB ± 3dB
-Frequentie: 20Hz-20KHz
-Microfoonformaat: 4,0 * 1,5 mm
-Microfoongevoeligheid: - 38dB ± 3dB
-Microfoonimpedantie: ≤ 2,2k Ω
-Directiviteit: omnidirectioneel
-Werkspanning: DC5V 1A
-Werkstroom: onder 200mA
-Headset-interface: 2.4Ghz USB Draadloze adapter + 3,5 mm

Methoden voor probleemoplossing:

Vraag: hoe gebruik je het op PS4?
1. Test het met je mobiele telefoon voordat je de headset op je PS4 aanbrengt, om er zeker van te zijn dat het goed werkt.
2. Steek de headset met 3,5 mm jackplug in de gamepad.
3. Druk vervolgens lang op de PS4-knop om de systeeminstellingen te openen.
4. Er is een keuze "RANDAPPARATUUR", kies deze en kies vervolgens "GELUID EN APPARATEN AANPASSEN", kies vervolgens "Uitvoer naar de hoofdtelefoon" en verander het in "Alle audio".

Vraag: Wel geluid maar de voicechat werkt niet?
1. Zorg er bij het gebruik van de headset voor dat de microfoonschakelaar voor toonregeling van de headset is ingeschakeld en zorg ervoor dat de microfoon normaal werkt.
2. De headset-stekker is quadrupolair, enkelvoudig plug-type met de functie van audio/spraak-combinatie, en is van toepassing op een audio-apparaat met één gat. Zorg ervoor dat je apparaat geschikt is voor de audio/spraakcombinatie-interface.
3. De headsetstekker is vierpolig, enkelvoudig, terwijl je apparaat mogelijk een driepolige interface heeft.
4. Met de tweedelige adapterkabel van 3,5 mm interface kunt je de 3,5 mm dubbele plug (hoofdtelefoon en microfoonaansluiting) van de computer gebruiken. Je kunt tegelijkertijd genieten van prachtige muziek en voicechatten.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close