Close

Microfoon

Bekeken producten

DrPhone - PX1 3.5mm AUX jack Lavalier High End Microfoon met Clip voor Smartphone - Laptop / IOS / Android / Windows

8720118738061

Nieuw

DrPhone - PX1 3.5mm AUX Jack Lavalier High End Microfoon met Clip voor Smartphone en Laptop / IOS / Android / Windows

Meer details

Voorradig

€ 11,53

Meer informatie

Draad: Gemaakt met eco-vriendelijk plastic. De kabel is niet alleen zeer duurzaam maar ook gemaakt van eco-vriendelijk plastic. Lengte van de kabel is Ca. 1.4 meter.

Geluid: De externe clip op de microfoon beschikt over een omnidirectionele microfoon wat extern gesproken patronen herkend om een zo natuurlijk mogelijk gesproken geluid te produceren. Elke opname kan perfect gebruikt worden voor bijvoorbeeld podcasts, interviews, conferenties en bijvoorbeeld dicteren in het algemeen. De DrPhone® PX1 is geoptimaliseerd voor elke smartphone, tablet of laptop met 3.5mm audio jack aansluiting.

Plug & Play: Je kunt de DrPhone® PX1 direct gebruiken op je smartphone, tablet of laptop en zonder extra software gebruiken om te interviewen, youtube en voor verschillende andere audio-toepassingen. De PX1 microfoon is lichtgewicht en perfect om mee te nemen. Het is een eenvoudige en een ideaal hulpmiddel voor opname voor o.a. YouTube, Facebook, Instagram, Periscoop.

Veelzijdige lavalier: Inclusief DSLR & PC adapter om direct op een computer of camera te verbinden. De kabel van de DrPhone® PX1 zelf is Ca. 1,4 meter .

Kenmerken:
- Bedrade AUX 3.5mm Microfoon Lavalier
- Met clip
- Inclusief DSLR & PC adapter

Specificaties:
-Onmidirectionele Microfoon.
-Soort: Type: Microfoon 
-Aansluiting: 3.5MM Aux
-Kabellengte: Ca. 140 cm
-Gevoeligheid: -30dB +3dB (0dB=1V/pa.1 KHz)
- Richtingsgevoeligheid: omnidirectioneel
-Operatie Spanning: DC1.0V - 10V
-Huidig verbruik: <0,5mA
-Frequentiebereik: 65Hz-18Khz

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

21 andere producten in dezelfde categorie

Close