Close

Microscoop

Bekeken producten

DrPhone DM1 Smartphone Zoom Clip-on Digitale Microscoop - Vergrootglas 60X-100X Met LED & UV Licht -Zwart

8720118058886

Nieuw

DrPhone DM1 Smartphone Zoom Clip-on Digitale Microscoop - Vergrootglas 60X-100X Met LED & UV Licht Voor Munten Postzegels Bankbiljet Antiek etc – Zwart

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 11,53

Meer informatie

60X-100X Zoom Clip-on smartphone loep - past op vele soorten telefoons en tablets. Kan snel worden bevestigd aan de cameralens van je telefoon met de afneembare clip. Met een vergroting van 60x-100x kun je de cellulaire structuur of andere kleine dingen duidelijk zien. Je kunt ermee foto's en video's maken.

Draagbaar, verwijderbaar en solide clip-on ontwerp dat bijna op een mobiele telefoon kan worden bevestigd, het is een perfecte smartphonelenskit voor iPhone, HUAWEI, Samsung, Sony, XIAOMI, ONE plus enz.

Let op: het werkt niet op grotere telefoons en met camera’s in het midden. Zet de lens precies op de lens waarmee er beeld komt als je de camera aanzet.

Helder LED-licht - Led-licht zorgt voor een heldere uitstraling voor de waarneming bij weinig licht. UV-licht kan de authenticiteit van het geld en de sieraden onderzoeken en identificeren. Aangedreven door 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen).

Gemakkelijk mee te nemen en te installeren - Wordt geleverd met een etui, die handig is om mee te nemen. Snel en gemakkelijk te bevestigen op de cameralens van je telefoon.

Specificatie

Item Type: Draagbare Microscoop

Vergroting: 60X - 100X Zoom

Materiaal: ABS, Gecoate Optische Glazen Lens

Verlicht: LED Licht, UV Licht

Maat: 110x65x25mm

Pakket Maat: 162x81x38mm

Batterij: 3 AAA Batterijen (NIETInbegrepen voor de veiligheid)

Gewicht: 96g

Feature: 60X/100X zoom, LED licht en UV licht, met universele mobiele telefoon clip

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

13 andere producten in dezelfde categorie

Close