Close

(Telefoon) Opzet Lens / Lenzen

Bekeken producten

DrPhone APL6+ Smartphone Lens kit- 10 in 1 - 22x telelens, 198 ° fisheye, Groothoek/Macro/CPL/STAR/ en meer

8720118429181

Nieuw

DrPhone APL6+ Smartphone Lens kit- 10 in 1 - 22x telelens, 198 ° fisheye, Groothoek/Macro/CPL/STAR/ Caleidoscoop 3/6 & Radiale Filter Lenzen

Meer details

€ 33,02

Meer informatie

10 in 1: 10-in-1 cameralenskit voor mobiele telefoons: geweldige mobiele fotografiekit voor de meeste smartphones. Inclusief 22x telelens, 198° fisheye-lens, 0,63x groothoeklens, 15x Macro Lens ,Radial Filter Lens, CPL Filter Lens, Star Filter Lens, Caleidoscoop Lens 3, Caleidoscoop Lens 6 ,Flow Filter Lens , Universele clip & en een etui met ritssluiting

(Let op: macrolens en groothoeklens zijn aan elkaar geschroefd).

22x Telelens: elimineert de beperking van mobiele telefoons die alleen slecht ingezoomde beelden van bijziende objecten kunnen maken.

15x Macro Lens: Foto's van kleine dingen ( objecten etc)  duidelijk in detail te zien. Let op je moet het zeer  dicht bij het object houden (ongeveer 1.5-3cm)

198 graden Fish eye Lens: Vervormt de afbeelding om een artistieke effect, maakt het interessant en grappig.

0.63x Groothoek Lens: Met deze lens kun je  meer landschap creëren dan normaal, het is geweldig voor stadsgezichten en grote groep foto's.

Radiale Filter Lens: Met deze lens kunjeradiale visuele effect creëren, Neemt visuele impact foto's. ( Zie product foto voor resultaat)

CPL Filter Lens: Verwijdert ongewenste reflecties en verbeterd kleurverzadiging

Star Filter Lens: De sterren onder de starlight spiegel kan een dromerige en romantische effect om de hele foto creëren.

Flow Filter Lens: Maakt de statische objecten om in dynamische effecten, het creëren van een prachtige en creatieve foto. ( Zie product foto voor resultaat)

Caleidoscoop Lens 3/Caleidoscoop Lens 6: creëert een surrealistische overlap en geeft beelden een majestueuze uitstraling van 3 tot 6 beelden. Van 1 object maakt de lens 3 of 6 objecten van.  ( Zie product foto voor resultaat)

Goed gebouwde constructie en hoogwaardige materialen: elke lens heeft een meerlaagse coating aan beide zijden van de lens.Je kunt dus foto's maken met verbazingwekkende helderheid en details terwijl je er zeker van bent dat ze lang meegaan.

OPMERKING: Het wordt aanbevolen om de telefoonhoes af te doen wanneer je de lens gebruikt, omdat dit tijdens het fotograferen onstabiliteit kan veroorzaken.

-De ring op de clip is verschuifbaar zodat je hem kunt verschuiven om de hoofdcamera van meerdere camera's te bereiken.

-De lens moet op de juiste lenzen worden geïnstalleerd, anders zal het niet werken. Let op dat camera lenzen kunnen variëren. Als voorbeeld een iPhone 13 pro max heeft 3 tot 5 lenzen. Elke lens heeft zijn eigen functie. Het is dus belangrijk dat de lenskit op de juiste lens wordt geïnstalleerd.  

Draagtas:  Alle lenzen en accessoires zijn verpakt in een lichtgewicht draagtas met ritssluiting, die ze beschermt tegen stoten en schokken en overal gemak biedt. Het is eenvoudig te installeren en te verwijderen met een opschroefbare lens en een clipontwerp.

Kenmerken:
- 10 in 1 model ( zie productinformatie welke lenzen er in zitten)
- Hoogwaardig materialen
- Draagtas

Specificaties:
- Model: APL6+
-
Materiaal: ABS + Glass
-
Geschikt voor : 97 procent van de smartphones op de markt

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close