Close

Gaming

DrPhone DXP – Dual Charger Dock – Met Blauw led licht – Geschikt voor ps5 controllers – Opladen met USB – Wit

8720118913260

Nieuw

€ 28,88

Meer informatie

DrPhone DXP – Dual Charger Dock – Met Blauw led licht – Geschikt voor ps5 controllers –  Opladen met USB – Wit

Maak je ps5 compleet met de nieuwe DrPhone DXP Dual Charger Dock. De Charger dock is  Gemaakt van duurzame materiaal van hoge kwaliteit. Je kan twee controllers installeren op de Charger dock en je kan ze gemakkelijk op te laden. De nieuwe DrPhone DXP is zeer compact voor het dagelijks gebruik. Mocht je even een pauze willen houden kun je de controllers op de Charger Dock plaatsen en alvast klaar maken voor de volgende sessie.

 Je controllers zijn binnen 2,5 uur helemaal vol en zijn klaar voor gebruik. De DrPhone DXP is gemakkelijk op te laden met een USB kabel die je krijgt bij de DrPhone DXP . Je kan hem ook gemakkelijk opladen met je ps5De dock past heel goed bij je ps5 want de Charger  Dock heeft dezelfde kleur als je console en beschikt ook over een led light functie waardoor je Charger  Dock wordt versierd met mooi blauw licht.

  • Compact
  • Passen twee controllers op
  • Mooi blauw LED Licht
  • Past perfect bij je ps5

Specificaties:
Model: DrPhone DXP
Ingang: 5V
Uitgang: 5V 1.5A x 2
Kabel Lengte: 1 meter
Materiaal: ABS
Kleur: Wit
Geschikt voor : Playstation 5

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

4 andere producten in dezelfde categorie

Close