Close

Beveiliging

DrPhone DAS1 – Alarmsysteem – 120 Decibel – Zelfverdediging – Sleutelhanger – Persoonlijk Alarm – Zwart

8720118663615

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 8,22

Meer informatie

  •          Multifunctioneel en milieuvriendelijk. De zwarte kleur en de speciale lakstijl maken dit alarm unieker en modieuzer, terwijl hij tegelijkertijd tegen de legitieme afweer beschermt.
  •          Mooi gebruik: geschikt voor  studenten, joggers, ouderen, kinderen, vrouwen, nachtwerkers. Het is ook een noodzakelijke veiligheidsvoorziening voor reizen, wandelen, kamperen en wandeltochten met honden. Het ontwerp en de functie zijn perfect voor alle leeftijden.
  •          120 dB luid geluid. Het alarm klinkt goed, mensen kunnen de aandacht trekken om hulp te vragen. Goed voor de avonturier, die in een gevaarlijke situatie is. Bovendien beschadigt de oren niet.
  •          Alarmfunctie: verwijder de pen. Dit zal een alarm activeren en het geluid wordt altijd luider. Het alarmgeluid duurt 40 tot 60 minuten. Steek de pen weer in om het geluid te stoppen en gebruik hem opnieuw. De pen zal er niet gemakkelijk uittrekken. Het alarmgeluid is luid genoeg om de aandacht te trekken. Een optie voor zelfverdediging voor alle leeftijden.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

24 andere producten in dezelfde categorie

Close