Close

Hybride Smartwatch

DrPhone GTX10 - ECG + PPG - Smartwatch - Armband voor Mannen & Vrouwen - Bloed Zuurstof / Bloeddruk meter / Hartslag

8720118361757

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 66,07

Meer informatie

Horloge Achtergronden: Systeem Standaard Aantal: 5 wijzerplaten om uit te kiezen. In de mobiele APP zijn er meer dan 50 wijzerplaten waaruit je kan kiezen.

Monitorhartslag en slaap: De fitnesstracker met hartslagmeter ondersteunt 24-uurs hartslagbewaking om de gegevens van de hartslag te bewaken en vast te leggen om je eigen fysieke conditie beter te begrijpen. Het kan je slaap (diepe slaap, lichte slaap en bewust) opnemen en je slaap analyseren om je rusttijd te regelen.

Slimme herinnering: Na het aansluiten van je telefoon en smartwatch via bluetooth trilt het slimme horloge om je eraan te herinneren aan inkomende oproepen, sms en SNS-berichten (Facebook, Twitter, Instagram, Skype, Whatsapp, Linkedin, Messenger, enz.) Er gaan geen telefoongesprekken of sms-berichten verloren.

Activiteitentracking en stopwatch: Ingebouwde meerdere sportmodi, waaronder wandelen, hardlopen, fietsen, fitness enz. Je kunt je stappen, afstand, calorieën, hartslag gedurende de dag volgen. Met de stopwatch kun je de tijd controleren en je trainingsstatus verbeteren.

Lange levensduur van de batterij en IP67 waterdichtheid: De slimme armband kan tot 15 dagen na volledig opgeladen zijn. Deze watch kun je niet gebruiken tijdens het douchen of onder water. De IP67 certificatie houdt in dat je het in kan dragen tijdens het wassen van je handen of wanneer het buiten regent.

Merk:DrPhone
Model: GTX10
Chip: Nordic 52832
Display: 1.14 "TFT Kleurenscherm
Batterij: 130mAh
Waterdicht niveau: IP67
Ondersteuning mobiele telefoon systeem: IOS 8.0 en hoger, Android 4.4 en hoger
Hartslag monitoring functie: Ondersteuning
Bloeddruk monitoring functie: Ondersteuning
ECG monitoring: ondersteuning
Bluetooth: 4.0
Opladen: USB opladen
Let op! Deze watch kun je niet gebruiken tijdens het douchen of onder water. De IP67 certificatie houdt in dat je het in kan dragen tijdens het wassen van je handen of wanneer het buiten regent. Let op dat de je de watch alleen oplaadt met een 5V 1A lader (USB poort van bijvoorbeeld een laptop of TV).

Disclaimer: Een medisch apparaat is gekeurd voor medische doeleinden met talloze keurmerken om puur voor medische doeleinden te gebruiken. Vrijwel alle activity trackers en smartwatches die deze functies aanbieden zijn er om een indicatie te geven van de hartslag en overige functies. Deze functies kunnen door externe factoren zoals vocht, of het verkeerd dragen verschillen tonen. Een activity tracker of smartwatch mag absoluut niet als een medisch apparaat beschouwt worden. Wij van DrPhone raden dit ten strengste af en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen door deze apparaten alsnog als een medisch apparaat te beschouwen en te gebruiken.

Let op: De hartslagmeter werkt het best wanneer je stil blijft voor 30 seconden en je hand voor je uitsteekt. Let op. De batterijduur is puur afhankelijk van gebruik. Wanneer je de horloge verbindt met bluetooth en gesprekken voert of audio beluistert, dan zal de accu sneller leeg gaan.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close