Close

Hybride Smartwatch

DrPhone Model Z - 454x454 Amoled Smartwatch - Always On Horloge - Strava - Bluetooth Bellen - Lokaal Audio - Zilver

8720118361740

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 82,60

Meer informatie

Unieke smartwatch voor Hem

Met de DrPhone Model Z serie horloge beschik je over een krachtige smartwatch waarmee je berichtgevingen kunt bekijken vanuit je smartphone. De horloge beschikt over een vloeiende interface met talloze ingebouwde applicaties zoals een stappenteller, hartslagmonitor, wekker en meer. Je kunt met de Model Z ook direct gesprekken voeren of bijvoorbeeld zelfs met draadloze oordoppen een verbinding maken. Hierdoor kun je betere gesprekken voeren en audio beluisteren.

Kies uit 10 ingebouwde achtergronden in de applicatie of download meerdere achtergronden in de applicatie. Met de altijd aan scherm kun je altijd je de tijd en achtergrond bekijken zonder de horloge aan te moeten zetten.

Lange accu duur & scherp beeld

Geniet extra lang van je smartwatch met de ingebouwde 300mAh accu. Door je smartwatch in een 5V 1A aan te sluiten en 2 tot 3 uur op te laden, kun je direct 5 tot 7 dagen gebruik maken van de horloge. Met de ingebouwde AMOLED scherm kun je genieten van een super scherp beeld, wat zelfs helder zal blijven onder de felle zon.

Audio afspelen & Gesprekken voeren

Met de Model Z horloge kun je direct audio afspelen vanuit de horloge zelfs of verbinden met draadloze oordoppen. Je kunt ook bellen met de horloge en gesprekken voeren. De model Z serie heft 4GB ingebouwd waarmee je tot 500 audiobestanden kunt opslaan.

DrPhone Easy Connect:

Met de Model Z serie horloge kun je binnen enkele stappen je smartphone verbinden. Er is geen moeilijke stappenplan. Je download de bijgeleverde applicatie op je smartphone en verbindt je horloge via de applicatie. In de applicatie kun je allerlei zaken zoals berichtgeving aan en uit zetten.

Inclusief AMOLED scherm:

Wat is AMOLED? Een AMOLED scherm is een actieve matrix organische licht emitterende diode paneel. Als je een AMOLED scherm vergelijkt met de traditionele vloeibare kristallen paneel, kun je al snel zien dat een AMOLED scherm beschikt over snellere reactievermogen, hoger contrast en een bredere kijkhoek.


Kenmerken:
1. AMOLED Display met altijd aan scherm.
2. Bluetooth oproepen beantwoorden en audio beluisteren functie.
3. Audio afspelen
4. Persoonlijke gegevens bijhouden (Hartslag, Calorieën en Stappen)
5. Kiezen uit verschillende achtergronden vanuit applicatie.
6. Mogelijkheid om met draadloze oordoppen te verbinden.

Functies:
Hartslag Monitoren, Bloeddruk Monitoren, Doel-Gebaseerd Oefeningen, Slaap Kwaliteit
Monitoren, Stappen bijhouden, Calorie bijhouden, Dagelijkse Stappen bijhouden, Real-time Tempo & Afstand bijhouden, Smartphone Meldingen, met 1-klik Weigeren/smartphone op stil zetten,
Weersverwachting, Stopwatch, Wekker, Multi-horloge achtergronden (10), smartphone terugvinden, audio controle, smartwatch schudden om foto’s te nemen met camera van smartphone.

Specificaties:
Merk: DrPhone
Model: MODEL Z
Display: 1.39inch AMOLED
Resolutie: 454x454
Touch Paneel: Full screen touch (Volledige aanraakscherm)
Batterij: 300Mah
Processor: MTK2523
Gewicht: 160 gram
Afmeting: 34mmx12mmx260mm
Opladen methode: Magnetisch opladen
Waterdicht: IP67 waterdicht 
Bluetooth versie: BLE 5.0 (bluetooth low energy)
Bluetooth voor oproepen: Bluetooth 3.0
Systeem versie: Android boven 5.0 of IOS boven 9.0
APP: Fitwinner (gratis downloaden vanaf de App store of play store)
Materiaal: Aluminium / RVS

Inbegrepen:
1x Model Z smartwatch Zilver
1x Magnetische oplaadkabel
1x RVS band metaal
1x TPU Band
1x 1x Screenprotector Anti-schok bescherming
1x Handleiding Engels
1x Instructie Nederlands

Systeem Horloge talen:
Horloge Taal: Engels, Frans, Spaans, Russisch, Portugees, Thais, Arabisch, Hebreeuws, Japanse, Koreaans, Japans, Duits, Italiaans, Turks, Pools

Let op! Deze watch kun je niet gebruiken tijdens het douchen of onder water. De IP67 certificatie houdt in dat je het in kan dragen tijdens het wassen van je handen of wanneer het buiten regent. Let op dat de je de watch alleen oplaadt met een 5V 1A lader (USB poort van bijvoorbeeld een laptop of TV).

Disclaimer: Een medisch apparaat is gekeurd voor medische doeleinden met talloze keurmerken om puur voor medische doeleinden te gebruiken. Vrijwel alle activity trackers en smartwatches die deze functies aanbieden zijn er om een indicatie te geven van de hartslag en overige functies. Deze functies kunnen door externe factoren zoals vocht, of het verkeerd dragen verschillen tonen. Een activity tracker of smartwatch mag absoluut niet als een medisch apparaat beschouwt worden. Wij van DrPhone raden dit ten strengste af en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen door deze apparaten alsnog als een medisch apparaat te beschouwen en te gebruiken.

Let op: De hartslagmeter werkt het best wanneer je stil blijft voor 30 seconden en je hand voor je uitsteekt. Let op. De batterijduur is puur afhankelijk van gebruik. Wanneer je de horloge verbindt met bluetooth en gesprekken voert of audio beluistert, dan zal de accu sneller leeg gaan.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close