Close

RC Auto's

DrPhone RA1 - Afstandsbediening Auto – RC Auto - Monster Stunt Auto - Bestuurbaar speelgoed - Rood

8720118664193

Nieuw

DrPhone RA1 - Afstandsbediening Auto – Stunt Auto – Rood

Meer details

€ 33,02

Meer informatie

De DrPhone RA1: Is een leuke afstandsbediening stunt auto die makkelijk is mee te nemen en makkelijk op te bergen je kan er heel veel plezier mee hebben leuk voor de kinderen maar zeker ook voor ouderen.

 

Stevig en duurzaam: De RA1 is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal waardoor de stuntauto goed stunts kan uitvoeren. De gesimuleerde rubberen band en het fijne bandenpatroon verhogen de wrijving tussen de lichtmetalen afstandsbediening en de grond en zorgen voor een hoge snelheid en stabiele loopprestaties.

De Ideale RA1 voor jongens/meisjes/volwassenen: Deze RA1 Stunt auto is prachtig verpakt met een modieus ontwerp en afstandsbediening. Je speelt er niet alleen mee met de afstandsbediening, maar zet hem ook als een tentoonstelling op de displayplank. Deze afstandsbediening auto is geschikt voor kinderen of volwassenen. Het is perfect voor verjaardagscadeaus, kleinigheidjes of beloningen enzovoort.

Kenmerken

- Stevige en duurzame behuizing

- Afstandsbediening

- Draadloos besturingssysteem

- Verlichting

Specificaties

-Merk: DrPhone

- Model: RA1

- Kleur: Rood

- Materiaal: Plastic

- Maat: 14.5cm x 14.5cm x 8.5cm/5.71inx5.71inx3.35in

- Max snelheid 7 KM/PH

- Batterij Capaciteit: 3.7V500mAh

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close