Close

In-ear Oordoppen

Bekeken producten

DrPhone Hi12 USB C Oordoppen – met ingebouwde DAC- 36 Bit - HiFi Stereo Headset met Mic + Volume Controle & Bass - Zwart

8720118100073

Nieuw

DrPhone Hi12 USB C / Type C Oordoppen – met ingebouwde DAC- 36 Bit - HiFi Stereo Headset met Mic + Volume Controle & Bass  - Zwart

Meer details

€ 18,97

Meer informatie

Maak kennis met de Hi12 in-ear koptelefoon van DrPhone. Deze koptelefoon is ergonomisch gebouwd waardoor je uren lang kunt genieten van je favoriete audio of podcast. Sluit de USB-C aansluiting aan op je smartphone of tablet en begin direct met luisteren.

Ergonomisch design
De Hi12 komt met een extra clip waardoor je de oortjes kunt clippen aan je hemd, broek etc. De oordoppen zijn zodanig ontworpen dat het lekker in je oortjes zitten ( let op, elke oor is anders en de pasvorm hierbij ook.

Betere audio met een ingebouwde DAC:  We hebben een luisterervaring gecreëerd die meeslepend, levendig en buitengewoon gedetailleerd is, dankzij een geavanceerde interne DAC met high-res audio-ondersteuning. De luidsprekers zijn uitgerust met een hoogwaardig filmdiafragma waardoor stemmen realistischer en directer klinken, en de platte kabels zijn klitvrij en voorzien van stevige nylon vezel.

Kristalhelder geluid
De Hi12 is zorgvuldig in elkaar gezet om de best mogelijk 4D surround sound geluid te produceren. De oordoppen zijn hierdoor perfect te combineren met films, spellen of bijvoorbeeld tijdens het bellen. Deze hightech audiochip zorgt voor een lagere ruisvloer en uitstekende Bass geluid van hoge kwaliteit met een superheldere stem en zuiverheid en rijkdom voor een betere luisterervaring. Alle frequenties zijn goed uitgebalanceerd

Audio Controle & spraak:
Je kunt gemakkelijk de volume verhogen of verlagen door op de ingebouwde controle paneel te drukken. Daarnaast kun je ook audio pauzeren, afspelen én zelfs opnemen of ophangen zodra je gebeld wordt. Je hoeft je telefoon niet elke keer te verwijderen als je een nummer wilt pauzeren of een oproep wilt beantwoorden, daar is de in-line afstandsbediening met drie knoppen voor. De linker- en rechterkanalen reproduceren geluid onafhankelijk van elkaar, verminderen ruis en vangen elke noot perfect op. Door het MIC-signaal uit de kanalen te verwijderen, wordt ook de kwaliteit van je telefoongesprekken aanzienlijk verbeterd.

De bouwkwaliteit: Metalen behuizing en van mini formaat. Met een duurzame nylon gevlochten audiokabel is alles goed gebalanceerd.

Geschikt voor: Smartphones met USB C aansluiting. U kunt hierbij denken aan Samsung S21 / Note 20 etc. Deze smartphones hebben een DAC nodig om het te laten werken.

Daarnaast kun je het ook gebruiken voor je computer, tablet etc.

Specificaties:
Merknaam: DrPhone
Stijl: In-Ear koptelefoon
Geluid: Dynamisch
Volume controle: Ja
Gevoeligheid: 95DB ± 3DB
Frequentiebereik: 20-20KHZ
Aantal Bit: 36 Bit
Aantal drivers: 2
Volumeregeling: Ja
Lengte kabel: 1.2 meter
Materiaal: TPE/ Nylon
Functie: microfoon, handsfree bediening in-ear oortelefoon

Deze oordopjes ondersteunen DAC (Digitaal naar analoog converter). Het product kan dus gebruikt worden op laptops en bijvoorbeeld smartphones en tablets die een DAC ondersteuning nodig hebben zoals de; Samsung Galaxy S en Note series vanaf S10. 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close